Kāzu plānošana
Kāzu tradīcijas
Alternatīvas... idejas
Sveiki...
Apdomāju iespējamās dabības pie mičošanas...
Ja metīšu pušķi-tad rezeves-ne savu.
Bet lielākais jautājums-par kājas lentīti-man gribētos to atstāt intīmi priekš sava vīra, bet ko lai viņš met??? varbūt ir idejas.
(tā kā savu plīvuru esmu iecerējusi dāvināt vīramātei glabāšanā, līgavaiņa piespraude varētu iet sievasmātei glabāšanā...nerodas idejas)
Atvainojos par pareizrakstības kļūdām...dikti steidzos... un nepārlasīju. ;)
man mičošana bija pasakaina, bet vispār bez šiem elementiem....pušķi nemetu, kājas lentes vispār nebija (jo man tas neprasījās,kur nu vēl viesu klātbūtnē kādam ko mest,ja man šī "tradīcija" likās mazsvarīga)
plīvuru un līgavaiņa piespraudi gan uzdāvinājām labiem draugiem (tik es nevaru iedomāties, kā līgavaiņa piespraudi var glabāt gadiem???? līgavas pušķi -jā, bet piespraudi....nu varbūt sanāk)
bieži vien mičošanā var izvēlēties jauno pāri, tad var uzdāvināt nopītus vainadziņus (līdz ar to pušķa un kājas lentas mešana kā tada atkristu,jo dublētos to nozīme?!???)
Jammm...par vainagiem zinu... bet ar tā kā īsti netīk.
Vairāk biju šai mešnas idejai pieķērusies-jo uz reiz mazliet tāda kā atrakcija-skuķiem :D jau patīk (lai gan līdz šim pašai šī tradīcija nepārāk gāja pie sirds) Bet ar domu,ka var nemest savu pušķi un kājas lenti-man iepatikās...tik nevaru izdomāt alternatīvu lentai.
P.S. līgavaiņa piespraudi var veidot apvienojot tilla dekorējumu ar piemēram lavandas ziediņiem un rozīti-kas labi sakalst un ir glabājam kādus gadus...cik ilgi-tas jau no glabātāja atkarīgs.
Turpinot,gan ne pārāk izrunāto tēmu... ienāca prātā taisīt tā pat kā pušķim-nelielu dubultnieku līgavaiņa piespraudei...?
Sveikas!
Mums mičošanā bija tāda deja: līgavainis izdejoja ar visām neprecētajām meitenēm rindiņā, un katra deva tādas kartona sirsniņas, uz kurām jau iepriekš bija sagatavoti viņu vārdi un telefona numuri. Savukārt es dejoju ar visiem brīvajiem puišiem, kuri man dāvināja pa vienai mazai sarkanai rozītei. Tad nu vedēji žigli sasēja un tas rožu pušķītis arī tika mests. Vīriņš meta meitu numurus, ideja manuprāt ļoti forša un cīņa par tiem numuriņiem starp vīriešiem izvērsās ļoti spraiga :)
Lai izdodas!
OOOO..forša ideja!!!!
jau tuvāk tam,ko meklēju..likšu aiz auss un atzīmēšu pie idejām :))
Paldies!!!