FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Kāzu (rok)darbi - padalāmies!

J
Janiite 27.05.16. 00:11

Sveikas, meitenes! :) Es bieži lasu arī ārzemju kāzu forumus, un tur bieži meitenes dalās ar saviem DIY projektiem, nu, būtībā tiem pašiem rokdarbiem tikai ar citādu nosaukumu. Tad nu man ienāca prātā doma paskatīties, ko tieši latviešu meitenes jau ir sadarījušas vai jau plāno darīt :) Es var iesākt - šobrīd esmu uztaisījusi savu pušķi, jau sen zināju, ka gribu brošu pušķi, un tad nu pēc (kas likās kā) miljons salikšanas un izārdīšanas reizēm, šis ir galarezultāts! Mana kamera diemžēl nav ļoti laba,bet nu idejiski saprast jau var :)

Tā kā jā... Padalieties, meitenes, ar jūsu esošajiem/nākotnes projektiem! :)

18 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
J
Janiite 27.05.16. 00:22

Ā jā, Te varat arī dalīties ar kāzu mājaslapām, ja tādas ir, un vispār ar interesantām idejām :) Ja nu kādai līgaviņai, kas vēl nav izlēmusi, noder :)

c
cevita 27.05.16. 20:00 | Kāzu datums: 09.07.2016

Sveikas! Pati gatavoju ielūgumus un galda kartes. Arī līgavas pušķi "dubultnieku", kuru mest, šovakar iesāku gatavot, lai izmēģinātu kā sanāk. Diezgan smags, bail ka kādu pušķa ķērēju nesavainoju. :D

J
Janiite 28.05.16. 01:59

Cevita, ļoti skaistas galda kartes! :) Liekas, ka arī ielūgumi noteikti ir tikpat glīti! :) un pušķis arī dikti forši izskatās, man liekas, ka meitenes noteikti iemanīsies nesasisties :) Es savu pušķi gan nemetīšu, ka tiešām kādu zobu neizlauž :D :)

c
cevita 28.05.16. 14:54 | Kāzu datums: 09.07.2016

Ar ielūgumiem sanāca tā, ka nav pat ko parādīt. Ir tikai neglīts parauga variants ar nelīdzenām malām. Bija diezgan grūti visu perfekti piegriezt un salīmēt, tāpēc vienu ielūgumu, kas paliktu par piemiņu, tā arī neizgatavoju. Bet esmu priecīga, ka pati gatavoju, jo izmaksāja ap 0.80 euro gabalā, kas ir krietni lētāk, nekā pasūtot.
Tiešām būtu jauki redzēt citu topošo sievu darbiņus! :)

E
Ehz_forshaa 30.05.16. 11:36

Es gan jau esmu sievas statusā.. bet arī visu savām kāzām gatavoju pati (ielūgumus, viesu grāmatu, dekorācijas, galda kartes (2 in 1 ar mini dāvaniņu), pudeļu etiķetes utt.)

ķirsēns 30.05.16. 11:46 | Kāzu datums: 06.08.2016

Ehz_forshaa: Man nav ko teikt - SUPER!!!

v
victory28 31.05.16. 18:38 | Kāzu datums: 02.07.2016

Nebiju redzējusi brošu pušķi, tik orģināli!
Te kas ir ielikušas bildītes esat rokdarbnieces, tik akurāti un skaisti.

Es arī cenšos pati, ielūgumus, vajadzēs kaut ko ar galda kartēm un pudelēm un dekorācijām.
Pušķi gribu sev, bet kuru mest gribētos no daudziem pušķīšiem, lai daudzas var tikt pie prieka.., bet varbūt vēl pārdomāšu.
Jāizdomā, kādu centrālo dekoru taisīt, pagaidām neko orģinālu neesmu izdomājusi un atradusi, lai būtu man pašai izdarāms.

E
Ehz_forshaa 31.05.16. 19:06

Mums bija vēl šādas pudeļu etiķetes.

E
Ehz_forshaa 31.05.16. 19:08

ķirsēns - paldies! :)
victory28 - man ar sākotnēji bija doma par daudz maziem pušķīšiem, bet aprunājoties ar floristi, paliku pie viena (var vairākus mazus, ja max vajag 3,4). Savādāk dikti liels un smags un nekāda skata.

D
Deinburgerss 01.06.16. 11:13 | Kāzu datums: 10.09.2016

Kā jūs taisījāt tās etiķetes? Vienkārši Wordā? :D

S
Sabo 01.06.16. 11:52 | Kāzu datums: 03.09.2016

Man pagaidām ir ielūgumi un gredzenu "spilventiņš"
Kad lielā diena bus tuvāk, tad gatavošu vēl galda kartes un ēdienkartes.

e
elis 07.06.16. 14:32

Dekors uz auto ar musu uzvarda pirmo burtu

c
cevita 07.06.16. 18:28 | Kāzu datums: 09.07.2016

elis
Kā Tu izgatavoji to lielāko balto rozi? Ļoti skaista.

L
Lovesunday 08.06.16. 11:25 | Kāzu datums: 19.07.2019

Arī es esmu ķērusies klāt darbiņiem - jo tā diena tuvojas jau ar lieliem soļiem. 
Esmu pagaidām tik atradusi idejas: 
freelabelmaker.com/beverages/wine ;;- etiķešu paraugi
evermine.com - vienkārši idejas 
dollydrop.co.uk
guide.weddingchicks.com/19_signs-and-labels.html - arī vienkārši idejas etiķetēm, topikiem u.tt. 

Šobrīd meklējos kādu programmu labāk izvēlēties pudeļu etiķetēm, un kāzu avīzei. 
Kā arī plāns ir pašai uzšūt gredzenu spilventiņu. 

e
elis 10.06.16. 07:57

cevita, visas pukjes un lentites pasutiju Aliexpressa rinjki pirku Hobby seta http://s.aliexpress.com/7NfMbY3m

agnes.fili 16.06.16. 11:50 | Kāzu datums: 08.12.2015

Man galdu centrs

V
VitaS 16.06.16. 13:13

Cik skaisti un interesanti darbiņi :)

a
agigi111 14.01.17. 21:34 | Kāzu datums: 12.09.2020

Sveikas. Padalīšos ar kastītēm ,kuras izveidoju dāvaniņām viesiem. Šobrīd vēl procesā tamborēju lielos sapņu ķērājus foto stūrītim. Bijām meža uz sazāğējām alksni ripās - centra dekorācijas galdam un nelieli bluķi būs ,kurus novietosim pie mūsu galda. Būs laternas uz galdiem. Nopirku kartupeļu maisu audumu un šūšu celiņus galda vidum ar mežğīnēm. Ielūgumus taisīšu pati. Būs no krafta papīra ar zelta embossing tehniku raksti un ar zelta vasku būs aizzīmogots ielūgums.