Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Sulas un alkaholiskie dzerieni
Sveikas mīļâs dāmas. Varbūt kāda var padalīties ar pieredzi,kur lētāk var nopirkt sulas un alkaholiskos dzerienus priekš kāzu galda?
Tā kā mums kāzas tik nākamvasar, tad plānojam pamazām dzērienus iepirkt lielveikalos uz atladēm. Ir dzirdēts, kā Depo ik pa laikam ir izdevīgi piedāvājumi. Nezinu nevienu vietu, kur būtu superlēti visu vienā reizē sapirkt.
Cik esmu dzirdējusi, tad daudzi alkoholu un citus dzērienus sapērk gada laikā, ķerot tos uz atlaidēm visos veikalos - Rimi, Maxima, Depo, Cenu klubs, Spirits and wine utt...
Nu vienmēr lētāk ir Spirits and wine (laikam), bet dažreiz tajos pašos Rimi uz akcijām ir nedaudz lētāk, pati esmu to pieredzējusi.
Mums kāzas nākošvasar, un tagad nemetu ārā visas tās lielveikalus avīzes, kas nāk uz pasta kastīti, bet rūpīgi izpētu alkoholisko dzērienu piedāvājumus :)) Ir doma visu pirkt gada laikā, ķerot atlaides.
Tā arī ir kā meitenes saka- vislētāk ir pirkt, kad ir atlaides! Pamatcenas lētākas ir speciālizētajos alkohola outlet veikalos, bet bieži parastajā veikalā ar atlaidi sanāk lētāk! Var ik pa brīdim iegriezties Promo, tur viss (parasti ņemot, piemēram, 2 un vairāk) ir lētāks, nekā parastajos veikalos, un vispār izdevīgi ir, ja tur vēl ir akcija! :)
Man kāzas bija 04.08.2016.
Šampjus un vīnus - vislabāk, ja vēl ir laiks līdz kāzām, iesaku gaidīt, kad maximā ir 30% šiem dzērieniem un tad sapirkties. Viņiem ik pa laikam ir tā 30% akcija. Tā mēs darījām un iznāca krietni lētāk.
To pašu var teikt par visu pārējo - jāgaida, kad parādās kāda akcija un tad sev vēlamie dzērieni jāsapērkās.
Ar stipro alkoholu mums paveicās, ka paziņa strādāja klubā un varēja sarunāt lielu daudzumu par lētāku cenu.
Hmm, vakar rakstiju, bet mans teksts k-kur pazudis... ))) var but tapec ka biju ielikusi linku....
mes shampi pirkam veikala Bez% uzcenojums, vinjiem ir ari majas lapa, papetiet, tur ari cenas noraditas, pagaidam letak, pat ar atlaidem nekur neredzeju. Treshdien brauksim pirkt stipros alk. dzerienus
Mes pirkam stipros Depo un Cenukluba. Kko pirkam uz atlaidem Spirit and wine. Sampi dabujam pa leto veikala bez uzcenojuma.
Piekrītu meitenēm,veikalos uz akcijām. Bet ieteiktu arīaizbraukt līdz PROMO. Paskaties,jo sulas tur ir izdevīgi pirkt vairumā. Varbūt paveicās un cena apmierina.
Spirits and Wine tagad ir labas cēnas uz Sohnlein šampja: http://www.spiritsandwine.lv/en/sparkling-wine/sohnlein-brillant-medium-dry-2194/ un http://www.spiritsandwine.lv/en/sparkling-wine/sohnlein-brillant-rose-7580/. Bieži uz to atlaides arī Cenuklubā.
Iesaku skatīties PROMO, tur jau tā ir laba cena, bet ja atlaide, tad vispār WOW! Vēl veikals "Bez uzcenojuma" un "Alko Outlets". Pēc novērojumiem - Spirits and Wine nekam nebija lētāka cena kā citur! Mēs kko pirkām RIMI uz atlaidēm un pārējo Bez uzcenojuma, PROMO un vēl Prizmā (arī uz akciju). p.s. RIMI ir labi pirkt šampanieti, ja iekrīt vārda diena vai dzimšanas diena un noskatītajam šampim ir atlaide. Tā mums sanāca - Bosca bija uz atlaidi un pa virsu vēl 25 %, sanāca viena pudele pa 2.50 ;)