FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Oriģinālas atrakcijas/spēles

l
lagoona2009 16.08.19. 11:26

Labdien!
Esmu izmeklējusi internetu krustām šķērsām, un tādas woow spēles neatradu. Varbūt Tev pēdējā laikā ir nācies pabūt pasākumā/kāzās, kur bija atmiņā paliekoša atrakcija. Lūdzu, padalies, var arī privāti. :)

1 komentārs
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
R
Razbaine 19.08.19. 22:47 | Kāzu datums: 05.09.2019

Pāris spēles, kuras esmu no interneta dzīlēm esmu saglabājusi savām vajadzībām, varbūt noder. :)
1.Noslēpumainais draugs-Iepazīšanās spēle
Visi dalībnieki uz papīra lapas uzraksta savus vārdus, bet tā kā vārdi mēdz vairākiem cilvēkiem būt vienādi, tad vēlams uzrakstīt arī uzvārdus. Lapiņas savāc cepurē. Pēc tam katrs spēlētājs izvelk vienu lapiņu. Ja uz izvilktā papīra rakstīts viņa paša vārds un uzvārds, tad viņam jāvelk cita lapiņa. Tas cilvēks, kura vārds ir rakstīts uz izvilktās lapiņas, kļūst par noslēpumaino draugu. Katram spēlētājam jābūt savam noslēpumainajam draugam.Jācenšas darīt kaut kas patīkams, pašam cenšoties palikt nepamanītam, kurš ilgāk paliek nepamanīts, neatklāts, tas varētu būt arī uzvarētājs. Tikpat labi, šī spēle ir viena no tām, kurā varētu nebūt ne zaudētāju, ne vinnētāju.Uzmanības izrādīšana varbūt dažāda, to var arī atstāt dalībnieka izdomas ziņā vai arī uzrakstīt uz citas lapiņas: dāvanas, ziedi, zīmītes ar laba vēlējumiem, palīdzībā kādā brīdī, uzlūgšana uz deju utml. Spēle var ilgt ne tikai vienu stundu, 10 minūtes, bet pat 2, 3 dienas.
2.Kurš nav un kāds bija viņa apģērbs?- Iepazīšanās spēle
Izvēlās vienu konkrētu cilvēku, šim cilvēkam neredzot, izraida no telpas otru dalībnieku. Galvenajam uzdod jautājumu, kurš ir izgājis no telpas, tad, kad to atmin, tad jautā, kāds apģērbs ir konkrētajam cilvēkam mugurā.
3.Krustvārdu mīkla par jauno pāri
Kāzu brīvajos brīžos var pārbaudīt viesu zināšanas, cik labi viņi pazīst jauno pāri. To var izdarīt, sagatavojot krustvārdu mīklu vai sarīkojot kāzu vadītāja noorganizētu aktivitāti ar jautājumiem. Par katru pareizo vai oriģinālāko atbildi viesus var palutināt ar tematiskām balviņām.
4.Slepenā mīlas vēstule
Šo spēli var spēlēt visa vakara gaitā,tikai iepriekš jāsagatavo papīra garāka strēmele,kuru vieglākai lietošanai satin rullītī.Vēstule tiek atklāta pie neoficālās daļas sākuma ar tekstu: Mīļie viesi,ierosinu uzrakstīt mīlestības vēstuli,kuru nodosim jaunajam pārim glabāšanai par piemiņu,ka mēs visi zinām,kas ir mīlestība un ko tā prasa no sevis,ka tā iekļauj koķetēšanu,lidināšanos virs zemes un citas mums zināmas lietas.Tāpēc nododu šo tukšo vēstuli cilvēkam,kurš zēž no manis pa labi,jo mīlestība var iet tikai uz labo pusi,tā taču mēs visi uzskatām,un tāpēc uzdevums mums visiem tāds: Tas kurš saņem vēstuli uzraksta it kā savai otrai pusītei kādu piedāvājumu,vai dzejoli vai jautājumu,piem.Ko Tu dari šovakar pēc pusnakts!? Vēstulīti viņš atdod kam vēlas(šoreiz nav svarīgi kuras dzimtas pārstāvim).Nākamais vēstulītes saņēmējs šo vēstuli izlasa un atbild uz iepriekš rakstīto.Piem.esmu ar mieru satikties ar Tevi.Kad arī tas ir izdarīts,vēstulīti nodod tālāk,kurā jaunais lasītājs izlasa un iejūtas pirmā rakstītāja lomā. Piem.es labprāt,cikos tiekamies?! Un tālāk jau nododot šo vēstulīti nākamajam. Šī vēstule var arī atgriezties,tas ir atkarīgs no tā,cik paši esam aktīvi,jo garāka vēstule,jo jaunajam pārim būs ko mācīties!
5.Var izveidot gudro padomu grāmatu un viesi saraksta padomus attiecīgām situācijām, piemēram, ko darīt, ja ēdiens pārsālīts, kur vislabāk slēpt naudu utt.