Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Oriģinālas, lētas galda kartes
Sveikas!
Parastās papīra īsti negribam, ir dzirdēts, ka uzraksta viesu vārdus uz jūras oļiem, ka galda karte vienlaikus ir dāvaniņa viesim.
Gribam ne-papīra, bet arī tā, lai ātri var izgatavot un nesanāk pārāk dārgi - vobšem optimisti esam :)
Varbūt jums kādas idejas, ieteikumi, padomi no pieredzes.....
Mēs savācām nō liedaga baltos gliemežvākus un uz tiem rakstījām vārdus virsū!
Ar ko var uzrakstīt uz tādiem materiāliem kā akmens, gliemežvaki, u.tml.?
Domāju ka šādam gadījumam noder tās pašas krāsas, kas domātas stikla izstrādājumu aprakstīšanai.
A kur jūs tik lielus gliemežvākus dabūjāt... tomēr, jābūt salasāmam? Laikam jau no jūrmalas atkarīgs
mūsu vedēji ieteica vispār galda kartes ar vārdiem netaisīt, jo mēdz gadīties, ka viesi savā starpā satusē, bet pie galda jāsadalās.es galda kartes kā tādas netaisīšu.pasūtīju interesantas vizītkartes-ar mūsu fotogrāfiju, telefoniem un pateicības tekstu viesiem, kas būs paliekoša atmiņa no mūsu kāzām.
Galda kartes noteikti vajag, citādi būs kāds nelaimīgais pāris vai pat kompānija, kas tiks izformēta, jo kāds cits bariņš būs sasēdies tā, ka paliek tikai "izmētātas" vietas.
Ja netaisa galda kartes, tad varētu iznākt nevajadzīgs ļembasts, kamēr visus sasēdina pie galdiem.
Pie tam, parasti taču jaunais pāris zina, kas ar ko draudzējas un ko labāk sēdināt blakus.
nu nezinu.paļaušos uz vedējiem.gan jau sasēdīsies, kā vajag.galu galā pēc kāda laika neviens vairs nesēdēs savās vietās, sēdēs, kur gribēs.
brāļa kāzās nebija galda kartes ar vārdiem un viss bija labi.
cik zinu, lieli un skaisti balti gliemežvāki ir liepājas puses liedagā...pati esmu lasījusi un ar permanento marķieri rakstījusi vārdiņus bērniem. par noturību ilgtermiņā gan nepateikšu :))
Mums arī uz galda kartēm nebūs vārdi. Cik kāzās esam bijuši nav bijuši viesi sasēdināti visi paši ir sasēdušies kā grib un nekāda drūzmēšanās nav bijusi nevienās kāzās visi cenšas sasēsties pēc kārtas.
Man patika, ka vienās kāzās visi sasēdās, kā gribēja, pēc savas vēlmes un tad, kad notika iepazīšanās spēle, katrs viesis saņēma savu galda karti ar savu vārdu un pateicības vārdiem!Tas bija forši!
Kurzemes jūrmalā arī ir palieli tie gliemežvāki, tikai lielākā daļa tādi apdrupuši, bet mēs 40 gab. dabūjām ļoti skaistus. Jābrauc pēc lielākiem vējiem - būs vairāk izskaloti krastā. Rakstīt var ar stiklam domātiem marķieriem, paskaties mākslinieku veikaliņos. Rīgā ir arī Ošiņa rakstāmlietu veikals - tur ir ļoti liela krāsu izvēle!
šitās nu gan bij super idejas,kas tāds man prātā neienāca.Nebiju domājusi galda kartes taisīt,jo man ir ļoti skaisti noformēta iepazīšanās spēle,kas vēlāk katram paliek par piemiņu...bet šīs bij tik feinas,ka gribas pamēģināt ko tādu uzmeistarot,super!!!!
Būtu dikti jauki, ja Tu, Liilu, varētu man atsūtīt kastītes paraugu. Man bija ideja kaut kā interesanti noformēt šokolādīti kā galda karti. Bet varbūt šāda kastīte ir pat vēl labāk ;)
Galda kartes varētu skaisti izskatītiez uz gliemežvākiem, bet tad noteikti ir jāpielieto šis elements arī citur. tāpat ir arī ar citiem elementiem - taurenīšiem, balodīšiem, ziediem, sirsniņām, saulītēm, utt.
Sveiki! Ja vēl aktuāli, tad iesaku Rīgā tipografijas.lv, tur gan galda kartes izgatavojām, gan diplomus viesiem utt. Palikām ļoti apmierināti, jo visu darījām pēdējā mirklī un izdarīts viss bija vienkārši perfekti!