Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Šampanieša etiķetes
Laba diena.
vēšos pie tām, kuras jau ir sievas godā vai jau paveikušas pudeļu etiķešu taisīšanu.
Ja Tev ir palikusi šampanieša pudeļu etiķetes sagatave, ar to domāju nevis dizainu, bet pašu kontūru elektroniskā formā, vai Tu varētu to man atsūtīt uz e-pastu?
Vēlos pati taisīt etiķetes- veidot to dizainu, bet ar pašas kontūras meklējumiem iet švaki.
Ja kāda ir gatava izpalīdzēt, lūdzu rakstiet, tad privāti nosūtīšu savu e-pastu!
Paldies jau iepriekš visām :)
Ja ir saprašana un iespēja strādāt, varu MicroStation programmas failu aizsūtīt.
man arī diemžēl tikai .cdr formātā...
.cds man der
uzrakstīju privāti
varbūt man arī kāda var atsūtīt to šampja etiķešu sagatavi?
aijuxx@inbox.lv
Lūdzu, lūdzu atsūtiet man arī etiķetes sagatavi! Mans e-pasts: es.mezonitis@inbox.lv
Biju gan domājusi vienkārši drukāt uz taisnstūra uzlīmēm un tādas tikai līmēt uz šampja un vīna pudelēm, bet gribas jau kaut ko smukāku!
Paldies!
http://pixelbrush.ru/tags/champaign/
Var mēģināt šeit :)
Mēs šampanietim izlēmām neko nelīmēt. Līmējām tikai Stiprajiem dzērieniem.
Sveikas, meitenes!
redz kā reizē, es arī šajā nedēļas nogalē gribēju pieķerties etiķetēm.. vai varu palūgt atsūtīt arī man? mīļš mīļš paldies jau iepriekš!!!
zanda.ratkevica@gmail.com
Ai, meitenes...vai es arī drīkstu pievienoties gribētāju sarakstam? Lūdzu, lūdzu, nu dikti vajag tās etiķetes...būšu ļoti pateicīga, nudien! 100 reizes paldies jau iepriekš!
ingadze@inbox.lv
Arī mūs šobrīd šī doma ir sākt taisīt pudeļu etiķetes, lūdzu atsūtiet arī man :)
krsitnedi@inbox.lv
Mīļs paldies jau iepriekš!
Meitenes... MicroStation programma nav etiķešu veidošanai, bet gan projektēšanai, bet tur es sataisīju karkasus, kas jāprintē ārā, ņemot vērā mērogus. Ja ar šo programmu kāda māk apieties, varu nosūtīt, ja ne, tad nav jēgas tādu sūtīt, jo to nevarēsiet ne atvērt, ne arī pratīsiet to pielietot.
Taisīt visiem labi zināmajā Paint...
gribētāju ļoti daudz, bet situācija ir tāda kā ir...ja neproti strādāt vienā vai otrā programmā, tad baigi jālauza galva, kā uztaisīt pareizi mērogotu šampja etiķeti elektroniski...
...bet mani nepamet cerība, ka es izurbšos gan jau un atradīšu veidu kāes to varu paveikt...
Ja nu kādai izdodass pirms manis būsu pateicīga ja padalīsieties ulula@one.lv
Turās un cenšās.
Teikšu godīgi - pati to programmu lietot neprotu, taču mans vedējtēvs ir dizaineris ar LMA izglītību, viņa ikdienas darbs ir interjeri, eksterjeri, arhitektūra, arī maketēšana (vārdu sakot, viss, kur nepieciešams izstrādāt dizainu). Viņš ir dizaineris arī mūsu kāzu materiāliem (šobrīd top ielūgumu maketi, pēc tam būs arī dziesmu grāmata, kāzu avīze utt.), taču viņš ikdienā ir diezgan noslogots, tāpēc ļoti gribētos viņam atvieglot darbu pie mūsu kāzu dizaina materiāliem un sagādāt vismaz gatavus karkasus, kur tas iespējams. Esmu pilnīgi pārliecināta, ka viņam tā programma grūtības nesagādās, savukārt Tu vari būt pilnīgi droša, ka Tavs materiāls netiks izmantots komerciālos nolūkos, bet tiešām tikai manām šampanieša pudelēm, jo mans vedējtēvs ar kāzu rīkošanu nudien neaizraujas (šim pirmās kāzas tādā amatā un ar tādiem pienākumiem un varbūt arī pēdējās, jo šo pienākumu uzņēmās tikai tāpēc, ka ir mums tuvākais draugs)...Tāpēc, ja iespējams saņemt tos karkasus - ingadze@inbox.lv
Un tiešām MILZĪGS PALDIES!!
Nosūtīju... :)
varbūt varētu arī man nosūtīt, lūdzu! :)
kristinedi@inbox.lv
būtu pateicīga, ja arī man varētu nosūtīt:
sincchuks@inbox.lv
Jau iepriekš paldies!!!
Ja nav grūti, atsūtiet man arī etiķetes taisīšanas programmiņu - grecina@gmail.com. paldies paldies dargas ligavas!
no sirds bushu pateiciga, ja man ari kaada liigavinja nosuutiis uz adresiiti sarmucis3@inbox.lv
Jau ieprieksh pateicos!