Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Pudeļu etiķetes
Labdien topošas un ešosas līgavas-mēs izdomājam ka gribām šampanietim un citam alkoholam paši rakstīt pudeles atiķetes.Varbūt kādai ir gatava varianta - etiķetes makets kurai paliks nomainīt vārdus nosaukumu.Iepriekš paldies.Mans meils (natalijam84@gmail.com)
mees taisiijaam pa vienkaarsho - taisnstuura formaa sarakstiijaam visu ko gribeejaam (logo, muusu vaardi etc). var vnk pat wordaa uztaisiit. muusdienaas daudziem shampjiem nemaz nav taadas izliektas etikjetes, bet gan vnk taisnstuuris.
(sen atpakalj liidziigi arii taisiijaam daavanai viina pudeleem etikjetes - katrai etikjetei savu staastu (liidziigi kaa viiniem ir - ruupiigi katra oga tika nolasiita tur un tur un taados kruumos un taados laikos etc). riktiigi forshi un miilji bija.
skaidrs varbūt jūs kādu vienu stāstiņu varētu man nosūtīt ka paraugu-īstenība laba ideja dāvai viesiem
diez vai tas derees - tas bija dzimshanas dienaa un ljoti sen un ljoti personiigi (par konkreeto vietu Latvijaa, cilveekiem, notikumiem, etc), ;)
Hm, varbūt jautājums nevietā, bet nez kāpēc man liekās, ka pudeļu etiķetes taisa, lai to pasākuma atmosfēru padarītu personīgāku. Kā tu to domā izdarīt, paņemot kāda cita taisītās etiķetes un nomainot vārdus? :) Tas būt tik pat personiski, cik standarta etiķete!