FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Galda rotāšana

K
Kihara 30.05.12. 22:15

Sveikas, līgaviņas un sieviņas!
Mani pēdējā laikā nomoka organizātoriskas dabas jautājums par svinību telpas dekorēšanu, precīzāk galda. Skaidrs, ka florists visu pats uztaisa un saliek, bet ko lai dara ar visu pārējo? Problema ir tāda, ka viesu nams atrodas diezgan tālu, bet svinībām nepieciešams salikt galda kartes, nokontrolēt ziedu izkārtojumu, salikt visādus sīkumus, piemēram sveces, taurenīšus utm. Varbūt kāda var padalīties ar pieredzi, kā tika saorganizēta jūsu svinības telpas izrotāšana? Paldies!

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Lielsbriedis 31.05.12. 07:07 | Kāzu datums: 11.08.2012

Parasti jau šādos gadījumos palīgā nāk tuvākie radi, kas uz viesu namu aizbrauc ātrāk par pārējiem un tad arī visu piekārto!
Otrs variants- palūgt viesu nama īpašniekiem vai apkalpojošajam personālam, kā piemēram viesmīļiem, ja jums tādi ir paredzēti!!!

nosey_angel 31.05.12. 09:09 | Kāzu datums: 11.08.2012

Mums florists visu saliks :) Līgavainis pie mājas viņam atdos visu, kas vedams uz viesu namu un ar detalizētu aprakstu, jo no rīta rotās mašīnu, tad brauks uz viesu namu!

saulux5 04.06.12. 04:44 | Kāzu datums: 10.07.2009

Uzskatu, ka ir nepareizi apgrūtināt viesus ar šādiem organizatoriskas dabas jautājumiem.. Mans subjektīvais viedoklis!;)

Mums to visu darīja viesmīļi un viesu nama pārvaldnieki. Manuprāt, tas ir ļoti labs variants! ;)

f
freya 04.06.12. 07:30

nepiekritīšu saulux5. Mēs, jauniešu bariņš, vienās kāzās rotājām viesu namu, kamēr visi pārējie viesi tusējās pie ezera un jaunie vēl nebija atbraukuši. Un ātri tikām galā un sanāca labi. Un bijām priecīgi, ka varējām palīdzēt :)
Nevajag jau šo uzticēt kaut kādām patālākām radu tantēm, bet gan jau visiem ir māsas vai brāļi, māsīcas, brālēni, labas draudzenes, kam šo lietu uzticēt un kas to izdarīs ar prieku.

MaziiC 04.06.12. 14:45 | Kāzu datums: 14.08.2012

pagāsgad biju vedējos, un kamēr visi kopīgi braucām uz viesu namu, kurš atradās arī ļoti tālu no Rīgas, aiz Rūjienas, 2 personas ātrāk aizsūtījām ar vienu automašīnu - vienu puisi un omi - mašīnā bija alkohols, ko salikt uz galda un galda kartes. Ziedu noformējumu floriste bija salikusi jau ātrāk.

K
Kihara 04.06.12. 16:11

Paldies par Jūsu atbildēm! Izskatās, ka man tomēr ir paveicies ar floristi un viss tiks izdarīts :)

saulux5 04.06.12. 23:15 | Kāzu datums: 10.07.2009

freya - kā jau minēju, tas ir mans SUBJEKTĪVAIS viedoklis! ;)

Pēc idejas arī mūsu viesu starpā bija pietiekami daudz jauniešu, kam varētu palūgt to izdarīt, bet, kā jau teicu, mums to sadarīja personāls, un, lai vai kā, es uzskatu, ka viesiem vienalga ir patīkamāk atpūsties svaigā gaisā vai mierīgi iedzert šampanieti nekā stiprināt dekorus un likt sveces svečturos! ;)