FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

wc piederumi

L
Līze 11.07.12. 10:31 | Kāzu datums: 24.08.2012

Sveikas!

Kkur lasīju, ka viesus vajadzētu nodrošināt ar "ātro palīdzību" - diegs, adata, dezis, tamponi, pret odu līdzekļi..
Vajag? Nevajag? Ja vajag, ko pašas liktu klāt jau esošajam sarakstam... vai ņemtu nost?!

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
bubītis 15.07.12. 22:43 | Kāzu datums: 15.05.2010

Medikamentus gan neieteiktu likt brīvi pieejamā kopējā grozā, jo īpaši, ja kāzās ir bērni... Vai kāds pārāk jautrā prātā neizdomā ieņemt pāris tabletītes ar cerību ka nākamajā dienā nesāpēs galva. Tas var beigties visādi. Mēs darījām tā - pie amatu dalīšanas visiem bija jautri atribūti, bet doktoram Aikāsāp kārtīga maza aptieciņa ar piekariņu prezervatīvu iepakojuma izskatā, bet iekšā- ar plāksteriem, ogli, mezym-forte, ibumetīnu, aspirīnu, nošpu un Alka-Seltzer.

D
Dudita 13.07.12. 15:16

..zuze2010, tieši tā + nekad nezinās, kurš to izdarījis, jo turpat blakus taču būs arī slavenā un vienmēr visur līdznēsājamā adata :D :D

zuze2010 13.07.12. 14:14 | Kāzu datums: 15.09.2012

Jaaaa, vajag prezervatīvus un vēlams ar adatiņu caurdurtus!!! :))) Tā teikt, slepenais ieguldījums Latvijas nākotnē!!!:)))

greymouse 13.07.12. 13:03 | Kāzu datums: 11.06.2016

Nekāda naida, komentārs nepavisam nebija dzēligs. Vienkārši iedomājos, ja reiz taisa to grozu, tad tiešām par visu padomā. Gadās jau visādi.

Lindy080808 13.07.12. 11:27 | Kāzu datums: 08.08.2008

Man ar brīžiem nav skaidrs, no kurienes tāds negatīvisms. Protams, katra līgaviņa ir ar savu raksturu, ar savu skatu - kam un kā jābūt. Salikt dažas lietiņas wc grozā, tā nav nekāda extra, nav nekas tik apgrūtinošs, ko nevarētu izdarīt. Savukārt viesi, kam var nejauši gadīties kāds ČP, to novērtēs :)
No lieliem stresiem cikls kādai viešņai arī var pavirzīties, kādai omei var palikt nelabi (stress, karstums utt)...par iešļūcenēm laba doma. Varbūt šajā groziņā varētu ielikt mazo superlīmi :)

Dūdausis 13.07.12. 10:38 | Kāzu datums: 18.08.2012

Tā nav skepse, tas ir viedoklis!!! :))

B
Brauna 13.07.12. 10:38

Greymouse jau laikam nožēlo, ka pati to nav darījusi.... :D jo kāzu datums ir pagātnē...

R
Rozally 13.07.12. 10:32 | Kāzu datums: 09.10.2012

Nu taks atslabsti! Vai tev no sitas ecesanas labak paliek? Vai tiesam ir vajadzigs ar dzliegiem komentariem uzspiest savu viedokli? Vienreiz izteicies un miers.

Btw, par prezervatitviem tiesam laba ideja. ;)

greymouse 13.07.12. 09:34 | Kāzu datums: 11.06.2016

Meitenes, kas taisīs groziņus prieks wc neaizmirstat tajos ielikt prezervatīvus un pretapaugļošanās tabletes!!!!!!! :O)

aiga833 13.07.12. 02:11 | Kāzu datums: 31.08.2012

Nesaprotu parnko taa jaacepaas! Es domaaju visus atribuutus likt WC, jo plaanojas 3 dienu kaazas. Nekad nevar zinaat kas un kaa, un patiikami, ka par to ir padomaats! Man arii buus liels grozs ar iesshluuceneem par cik naakamaa dienaa ir plaanota pirts. Un noder jau ar ja dejojot kaajas piekuust. Nevajag jau paarspiileet, kopaa buus 55 viesi un uz to skaitu 5 paari nav nekas. Bet tomeer padomaats!
Es loti ruupeejos par saviem viesiem, un vini to zina jau izsenis! Un jeb peec kura pasaakuma dzirdu tikai pozitiivas atsauksmes.
Briiziem juusu skepsi nesaprotu! Laikam liidz tam ir jaaizaug.

MaziiC 12.07.12. 13:24 | Kāzu datums: 14.08.2012

Ma noteikti būs sagatavots maciņs kur iekšā būs gan adata un diegs, šķiltavas vai sērkociņu, plāksteri, medikamenti vēderam un arī pretsāpju, bolderjāņi, varbūt pat mazās šķērītes, nagu vīles, mitrās un sausās salvetes utml, to nenēsāšu pati līdzi, bet gan turēšu pie vedējiem, vai pie līgavas māsas, un tas protams būs pieejams visiem, kam būs nepieciešams ;)
Man svinības būs tikai vienu dienu, bet ja viesu nams būtu uz 2 dienām, es uztaisītu vnk aptieciņu, kuru noliktu visiem pieejamā vietā viesu namā un viss ;)
Vairāk jau uztrauc lai pasiem viss būtu ok, bet kā jau saka - ja paņemsi lietussargu, tad nelīs :D labāk nodrošināties, ņemot vērā ka plānojam jau krietnu laiku iepriekš, nevis mēnesi ;)
veiksmīgi ;)

zuze2010 12.07.12. 12:45 | Kāzu datums: 15.09.2012

Par to, ka viesiem pašiem būtu jāpadomā, tas skaidrs, bet kopējā tualetē jau sievietēm var kādu nieciņu ielikt, vajadzēs nevajadzēs, bet mīļi tomēr :) Bet tas laikam vairāk attiecas uz cilvēciņiem, kam pašiem tādas lietas ir svarīgas. Galvenais vedējiem nodrošināt jauno pāri, jo, kā jau minēju, brāļa kāzās mums reāli noveicās, mamma bija paņēmusi diegu, jo viņai kurpei lencīte saplīsa un pa ceļam gribēja sašūt. Un tad nu kā gadījās kā ne, vienā atrakcijā līgavainim uzvalks skaļi notirkšķēja. Vedējmāte bija laimīga, ka mammai bija adata un diegs, vienalga kādā krāsā... jo arī nebija ienācis prātā...

L
Līze 12.07.12. 12:05 | Kāzu datums: 24.08.2012

Protams, ne jau līgavai visus tos loriņus glabāt.. un ne jau viņai kāds tos parasti mēdz prasīt.. Man, piem., vienās kāzās kleitai mala atirusi bija.. diega nevienam, arī viesu nama saimniekam nebija! Man mājās, protams, par diega līdzi ņemšanu pat prātā nebija ienācis.
Bet nu.. cik cilvēku, tik viedokļu.. un mēdz jau visādas avārijas situācijas būt! Un laikam jau nepieciešamo minimumu sagādāt man neprasīs daudz laika..

d
danstan 12.07.12. 11:44 | Kāzu datums: 16.06.2012

arii piekriitu meiteneem, ka taa nav gluzhi taa lieta par ko uztraukties savaa kaazu dienaa.
diegs, adata, plaaksteris bija manaa/vedeejmaates "aatrajaa paliidziibaa", ja kaads prasiitu - iedotu.
no otras puses - savaa kaazu dienas vakaraa es pat nebiju speegiija paliidzeet mazajai miiljajai maasas meitai, kura man 3x naaca prasiit, kur esmu ziimuljus nolikusi, :D
no "treshaas puses" - protams, jo taas lietas liek wc, tad ir OK. bet man nekad nenaaktu praataa kaut ko taadu prasiit liigavai vinjas kaazu dienaa. parasti, dodoties uz jebkaadiem nopietnaakiem tusinjiem, visas ieprieksh mineetaas lietas njemu pati liidzi.

Zhagatinja 12.07.12. 11:27 | Kāzu datums: 15.07.2011

nu tieshi taa ,kura no jums ejot uz shaadaam sviniibaam nezin savu ciklu .... un cik izmeerus zekjubikses taisies grozinjaa likt ?
bez tam par aarstnieciskiem liidzekljiem , varbuut kaadam alergjija pret zaaleem + alkohols nu teikshu taa var visaadi beigties ..... par to jau arii visumaa ruupeejas pashi ...
un pa zekjubikseem man kaazas biija +35 bezveeja dienaa laikam tikai mammai bija zekjubikses ..... mani tas kaut ka netrauceeja , zinu varbuut nav peec etikjetes un .... toties nebiju izsutusi ....

Ferbija 12.07.12. 08:47 | Kāzu datums: 27.04.2012

Es pilnīgi piekrītu Dūdausis un greymouse. Man liekas absurdi, jo tiešām katra sevi cienoša sieviete paņems sev rezerves zeļubikses un citas nepieciešamas lietas. Diegs un adata protams ir laba doma. Bet meitenes, nevajag tik ļoti aizrauties un stresot par viesiem. Tā diena tik ātri paskries un jums tā jāizbauda nevis jāstreso, ka tik kādai dāmai nevajag kko no higiēnas piederumiem. Lai izdodas!

K
KristīneK 11.07.12. 22:51 | Kāzu datums: 20.07.2012

Nu, klau... var taču to visu pārvērst par joku, ne jau nopietni paziņot, ka jums ir iegādātas rezerves paketes viešņām un tīras zeķes viesiem.... :)

K
KristīneK 11.07.12. 22:51 | Kāzu datums: 20.07.2012

Nu, klau... var taču to visu pārvērst par joku, ne jau nopietni paziņot, ka jums ir iegādātas rezerves paketes viešņām un tīras zeķes viesiem.... :)

Dūdausis 11.07.12. 21:54 | Kāzu datums: 18.08.2012

Pievienojos greymouse!

Zeķubikses un tamponi... ak, jēēē! manuprāt katra sevi cienoša sieviete pati var sagatavoties un ejot uz svinībām sevi nodrošināt ar visām nepieciešamajām lietām!

Labi, es nerunāju par adatu un diegu, kas jebkuram un jebkurā brīdī var noderēt un ne visiem ir līdz... Bet nu zeķubikses, dezis un tamponi protams ir vienkārši čau!

greymouse 11.07.12. 19:49 | Kāzu datums: 11.06.2016

Man atkal liekāk, ka tās ir tādas lietas par kurām pasiem viesiem jādomā, katram taču ir galva. Nav jau bērnudārzs. Tad jau jāgadā ari viesiem viesiem tērpi, jasarunā frizieres un vižazistes, jasagadā nakamai dienāj drēbes, ja nu kādam apnenes aizmirsas :) :) :) :) Visi taču gatavojas. Visiem ir ielugumi.

Neniemiet ļaunā, tas ir tikai mans viedoklis.