FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Atsauksmes par originali.lv

b
burveligi2 16.07.12. 20:39

sveiciens...

mēs- jaunais pāris pāris interesantas lietiņas esam izdomājuši apdāvināt pāris viesu ar savu iniciāļu un tmldz.personiskāku simboliku..
vai kādai/ am ir atsauksmes par piemēram mājaslapu originali.lv ??

prasīju šogad precētaii draudzenei, un viņa šausmās nopūtās, ka nedēļu pirms kāzām viņiem atvests aksesuārs ne tikai ar nepareizo uzrakstu, bet arī nevis latviešu bet krievu valodā...protams, apskatījās, sazvanīja un samainīja..bet -lieks laika patēriņš un nevajadzīgs stresiņš..Citu viedokļu man nav, mājaslapā jau viss glīti-bet realitātē- gribas arī par kvalitāti ko uzzināt vairāk...

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
kikimonc 16.07.12. 21:08

Esmu ļoti apmierināta!
Precējos pagājušo gadu!
Pasūtīju gan glāzes,gan karogu,gan nozīmītes viesiem, arī mičošanas komplektinu un godalentes,kā arī mīļspilventiņus,kājulentu.
Kvalitāte bija ļoti laba, pat varētu teikt izcila - nebija kur piesieties, viss bija nostrādāts ideāli,neviens diedziņš nekur nekarājās,glāzes bija ideāli apgleznotas.
Bet, ir jāpasūta laicīgi, jo viņi ir noslogoti.
Bet kā jau minēju,esmu ļoti apmierināta, un priecīga ka izvēlējos tieši pie viņiem pasūtīt kāzu lietas, tāpēc varu teikt tikai labākos vārdus un rekomendācijas!

nosey_angel 16.07.12. 21:51 | Kāzu datums: 11.08.2012

Mēs arī pasūtījām no viņiem un esam ļoti, ļoti priecīgi! Izstrādāja mums dizainu, kādu vēlējāmies, visu izdarīja precīzi un tiešām nav, ko teikt! Ideāli apgleznots karogs un glāzes! Piegādāja uz vietas, parādīja visas glāzes, karogu!

r
retijy 17.07.12. 08:12

Es painteresējos par suvenīriem (sūtot e-pastu), bet atbildē ik reizi saņēmu nevis man interesējošu atbildi, bet VISAS CENAS IR MĀJAS LAPĀ! Vai arī: skatīt mājas lapā. Bet tā kā tas bija nestandarta risinājums un viņi nebija ieinteresēti iegūt klientu, tad atradu citu uzņēmumu, kur laipni visu izstāstīja un pasūtīju tur.

greymouse 17.07.12. 11:23 | Kāzu datums: 11.06.2016

Esam Tur sutījuši apgleznotās kruzītes ar mūsu dizainu. Viss bija perfekti nostradāts un par atveda uz Rīgu.
Vēlāk sutījam jaukās Ziemassvētku dāvaniņas. ja gribās kautko tiešām originālu, tur to varēs atrāst.

l
letsgo 17.07.12. 12:01

manuprāt, TAS IR kantorītis, kur katrs sūta tikai vienu reizi..

man radās iespaids, ka viņi arī ar to rēķinās, ka cilvēks precas vienreiz,līdz ar to otrreiz viņu pakalpojumus nevajadzēs , un uz kvalitāti neiespringst...
kad ieraudzīju šokolādes papīrīšus, ko viņi bija izprintējuši, es sāku raudāt.. tik tumša bilde, tik ļoti,ļoooti sliktā kvalitātē-es mājās uz printera būtu labākus izprintējusi..

Protams, var jau teikt-varēji lūgt pārtaisīt, bet kāpēc mājas lapā jāliek skaisti foto, ar kuriem rēķinoties, es nebiju ierēķinājusi vēl extra laiku, otrreizējam pasūtījumam..ja kaut ko izvēlos, tad visu laiku paredzēt papildus "A JA NU VIŅIEM NESANĀK" taču nevar!!!!
ļoti vīlāmies abi ar vīru :(

A
Anciite20 18.07.12. 00:27 | Kāzu datums: 26.05.2012

Arī mums bija no viņiem karogs un amatu nozīmītes.Varu teikt tikai to labāko ,mums bija regulāra sarakste un par cik mums karogs bija ar savām vēlmēm un idejām visu atbalstīja un uztaisīja godam.Tāpat amatu nozīmītes man bija ar citu nosaukumu amatiem ,visu uztaisīja ,viss bija skaisti bez kļūdām.Pie tam cilvēks no Cēsīm bija ar mieru atvest uz Rīgu ,bet tā kā man atcēlās brauxiens uz Rīgu tad sarunājām un atsūtīja pa pastu.Šeit mūsu karogs