Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Kur var iegādāties šādus dekorus?
Jā, man arī tas ir aktuāli! ja atrod, padod ziņu!
noteikti padošu-vēl variants mēģināt pašām izgatavot !
Man šķiet, ka es kaut kur tādus redzēju, vai nu Depo vai Cenuklubā pie dārza lietām...
http://www.svinibam.lv/2010/09/laura-un-karims.html
varbūt šis var noderēt?
Šādi dekorāciju elementi ir florista Valtera Ozoliņa īpašumā.
Tomēr pēdējā laika tendences liecina, ka liela daļa floristu un arī ziedu salonu, kas nodarbojās ar kāzu dekorēšanu, ir iepirkuši dažāda veida inventāru un labprāt to arī iznomā citiem.
Šī iemesla dēļ, apskati vispirms sadaļu "Inventāra noma". Ja tur esošie kāzu dekorātori šo nepiedāvā, droši uzjautā arī "Floristikas sadaļā" esošajiem, piemēram,
Dizaina Impērijai,
Karkadē,
Allflowers.lv,
Inesei Rozentālei,
A.M Dizains un citiem.
Lai arī ne visi to ir norādījuši, šāds inventārs ir arī viņu rīcībā un viņi to izmanto, ja nav nepieciešams pašiem.
Ceremoniju arkas, baltie lukturi, glāzes svecēm, vāzes, stikla trauki, svečturi.... - tas viss nebūt nav jāpērk vai jātaisa pašiem. Kamdēļ pirkt, ja var iznomāt?
Kamdēļ nomāt, ja var nopirkt un pēc tam izmantot daudzās jo daudzās dārza ballītēs? :)
Protams, var arī tā.
Pieņemsim, ka tas bija padoms tiem, kam vēlme nedaudz ietaupīt ;)
Liels paldies par atsaucību! Vispirms iegriezīšos kādā no dārza veikaliem un ja nekur nemanīšu, tad arī nomas variants tiks izskatīts!
Paskaties dārza veikalos noteikti ;) Vienīgi man liekas, ka parasti floristi un citi dekorētāji izgatavo paši šadu līdzīgus dekorus, jo katrām kāzām ir sava krāsa un vēlme uz ziediem. veikalos visticamāk būs pieejams kkas klasisks ;)
Bet es ticu ka Tu noteikti atradīsi :)
P.S. - varbū ja ir kādi radi laukos - viņi var savākt ziedus no pļavām un sasiet buntītēs - un tev atliek apsiet tikai lentes savā krāsā :)
...jeb nopūst ar baloniņu savā krāsā... ;)
Ir atrasts risinājums - tos saucamos "stārķis" dekorus izgatavosim paši, līgavaiņa tēvs izgatavos no atbilstoša materiāla drātiņas un kā jau te zuze2010 minēja, nopūtīsim savā krāsā :)
MaziiC - ideja nav slikta :) ziedus tiešām varētu savākt paši-interesanti un tai pat laikā ne mazāk skaisti kā veikala ziedi !
Paldies :)