Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Sienas dekors
Sveikas meitenes!!! Ļoti notrulināta tēma , bet kādi ieteikumi sienas dekoram , kas ir jaunajiem aizmigurē? Varbūt kāda ko oriģinālu ir izdomājusi jo neko nevaru izdomāt balonus negribas citur meklējot interneta ar neko pa savai gaumei neatradu...varbūt Jums kādi ieteikumi bildītes ir?
Domājot par savām kāzām-ienāca prātā tilla drapējums,kam piešūtas attiecīgas krāsas stila pērlītes-kā tāda rasiņa,jo arī par galda dekoru domāju- nelikt "tradicionālo" ziedu kompozīciju ar svecēm, bet gan garenu stikla trauku uz kura trīs resnās sveces+ stikla akmentiņi-domāju ,ka būs pietiekami grezni un askētiski!
Vēl varu ieteikt-ļoti smuki izskatās-audums-tāds it kā necaurspīdīgs, bet pret gaismu caurspīdīgs-kādā sev tīkamā krāsā un aiz tā baltās ziemassvētku lampiņas (savulaik izmantoju veidojot skatuves noformējumu)
Abas idejas gan ir līdzīgas...bet man šķiet labi izpidītas-smuki izskatās.
Varu pieveinot attēlu no attiecīgā pasākuma mēģinājuma-kur lampiņas aiz pelēka aizkara...kad bija krēslaināks apgaismojums un dejotāji bija baltos kostīmos-fantatiski izskatījās! un aizkarus var drapēt dažādās formās
Oriģināli:)
par to caurspídígo audumu un lampinu virteném piekrítu. biju Skotijá vienás skotu-kíniesu kázás, kur tas tika izmantots griestu dekoréjumam - super! biju tádá sajúsmá, ka nákamajá diená skatíjos, mekléju pa i-netu, cik tas varétu izmaksást man. bet beigás laikam atmentu, jo mums táds viesu nams izveléts, kur ísti nekádas papildus dekorácijas nevajag, jo ir milzígi stikla logi, aiz kuriem skaists dabas sakats. táds dekoréjums labi izskatás pustumsá. pret logiem nekádá gadíjumá un vasará jau ilgi gaiss árá - efekts nekáds. griestiem man arí nesanáks izmantot, jo neiet tam interjeram ísti klát.
Varbūt šeit kaut ko noderīgu vari gūt sev: http://www.precos.lv/kazu-foto-galerijas/?gid=8
šo adresi jā, skatījos...nekā piemērota neatradu sev:(
Tikko pieķēru sevi pie domas,ka noteikti negribētu "ģimenes karogu"-kas tiek bieži izmantots...
pēcāk- likt nav kur, bet ārā mest arī neerti un žēl...tik putekļi krājas... (jāpiezīmē manā sarkatiņā-noteikti negribu kāzās)
Bet gan jau ka ir daudzi/as,kuriem tas patīk...
Burtiņi gan simpātiski ar ziediņiem-pietiekami askētiski un tai pašā laikā gaumīgi. :)
man arī tā pat kā Tev, bonijaunklaids - gribas izvairīties no "kurpju kastēs glabājamām lietām" :)
Piebiedrojos, man ar liekas tie karogi ir iziets etaps....