Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Aktivitātes bērniem
Atradu šādu ideju ar ko nodarbināt bērnus kāzās. http://diy.weddingbee.com/topic/activity-book-for-kids
Ja pietiks laiks pati uzzīmēšu. Tām kuras nezīmē ir pieejami daudzi bezmaksas templeiti, vajag izgoogleet - free coloring templates wedding
Kamēr šo rakstīju, iedomājos ka speciāls zīmēšanas stūrītis un kaste ar lego arī ir laba opcija.
Varbūt kādai vēl ir idejas ko bērni varētu savā nodabā padarīt.
Ņemt speciālu aukli negribu.
Mums kāzās ar sanāk diezgan bērnu+ vienveidīgi vecuma ziņā (pamatā 5-7 gadi)
aukli neņemsim, bet piedomāsim par spēļu kaudzīti.
forš tagad ir dusmīgo putnu spēlē uz paklāja-kas daudzus aizrauj, iespējams sarūpēsim top multeņu seansu, kādas galda spēles, zīmēšnas stūrītis ar bij padomā...
pavisam nebiju par sho iedomajusies, ka berniem, ja vini bus lidzi, ari vajadzes kadu nodarbi... mums bus tikai 3 berni vecuma no 5-8 gadi (ja vini bus lidzi...). Ari 3 berniem tacu vajag nodarbi, vai ne? ne jau vini visu laiku speles sunishus...bet nemot vera, ka tuvuma mums bus daudz udenju, vajadzetu ari kadu pieskatitaju..bet speciali tam algot aukli, es domaju ne... ko jus sakat? Vai pietiktu ar mazu sturiti, kur vieniem butu ko zimet utt ? pasiem bernu nav. vai jus pirksiet speciali visas krasas, zimulus utt?
Pirms es ieraudzīju to krāsojamo grāmatiņu es par to arī nebiju iedomājusies. Man ir 4 māsas un brāļa un māsicas bērni 2-7 gadi, kuri noteikti būs, un tad vēl vesels bariņš draugu bérni ar apm. līdz 7 gadu veci, vēl nezinu cik no viņiem tiks ņemti līdzi. Pluss vēl būs pārītis sadzimuši kuri pagaidām draudzenēm punčos, tākā būs arī pavisam maziņi, varbūt jātaisa rāpojamā sētiņa ha ha (joks)
Gan jau ka paši vecāki ar mācēs no ūdeņiem nosargāt.
Tikko iedomājos ka varētu uztaisīt tādu kā meistardarbnīciņu, kurā sagatavot matereālus lai bērni var uztaisīt mums kāzu apsveikuma kartiņas :) Matereālus domāju ka pirkšu, TIGER http://www.tigershop.lv visādi zīmuļi un flomīši ir pa lēto ( tajā mājaslapā tā muļķīgi uzrakstīts, zem 8 flomīšiem 1 pa 1Ls tas domāts nevis 1ls par vienu flomasteru, bet 1 ls par vienu komplektu.. )
Pirkt,domāju, speciāli neko nepirksim..
Bērnu gan pašiem vēl nav... bet šis tas jau ir "'pūrā" no spēlēm, šo to sarunāsim ,lai bērnu vecāki paķer līdz (piem., māsai palūgšu)
nja , beerni jaanodarbina , viesunamaa , kur muusu kaazas bija bija jau beernu stuuriitis ar kraasojamiem materiaaliem , kluchiem graamataam u.c. aktivitaateem