Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Kāzu plāns ar izmaksām Excel formātā
Plānojot kāzas, radās liels haoss visos pierakstos, izmaksās utt. 2 dienas cītīgi centos "uzbūvēt" excel tabulu-plānotāju, lai atvieglotu dzīvi un VISU varētu ierakstīt VIENĀ failā un būtu ērts, saprotams, pats visu skaitītu kopā! Tādēļ, ja kādai varētu būt interese, droši varu padalīties - vari koriģēt pēc saviem ieskatiem, varbūt Tev arī būs citādākas aktivitātes utt., tik atsūti savu e-pastu;)
Man tāds satapa organiski, kad plaanoju viesu skaitu no kura ielūgumu skaitu un viesunama istabiņu daudzumu un veidus. Man vēl tur ir sadaļas par izmaksām un jau sāku taisit abu dienu detalizētu plānu, sadalot notikumus cik vien sīki var , pierakstot kādi priekšmeti vaajdzīgi un kurš par ko atbildīgs. Vēl protams pirmkāzu darbi, un to procesu atīstību. Pati jūtos nežēlīgi lepna par savām pasākuma plāntājas prasmēm. :D Es gan tagad plānoju to visu pārnest uz Evernote , lai man tas viss ir pieejams arī telefonā.
Bet kaut kur galvas stūrīti man šķiet ka es esmu par agru tik traki aizrāvusies, it sevišķi kad paliek aizvien grūtāk un grūtāk koncentrēties darbiem.
Mēs arī tādu izmaksu plānu izveidojām Excel formātā, sākumā lai apjaustu plānotās izmaksas un cik vispār sanāktu kopā, bet tagad jau papildinām ar reālajām izmaksām.
mums arī bija tāds excel fails, bet tikai ieks google dokumentiem (tagad - google drive). līdz ar to varējām failam piekļūt abi ar vīru (kas svarīgi ņemot vērā, ka bieži nācās komunicēt attālināti).
Man arí jau no pasiem plánosanas aizákumiem organiski viss ir excel failá, kuram ir diezgan daudz sheetu, koppláns, tad pa virzieniem/notikuemiem atseviski, budzets, viesi, norise, idejas u.t.t.
Ar plánosanu man nekad nav bijusas grútíbas, jo esmu plánotája visás dzíves situácijás, ká arí esmu diezgan ilgi strádajusi pasákumu organizésanas jomá.
Atsūtīsi lūdzu savu exel? :)
paldies!
ieva.paula.pavula@gmail.com
google drive arii biaj opcija, bet vinju telefonaa nevar redigjeet,. var tikai apskatiit.
esmu redigejusi google drive excel dokumentus arii telefona, ;)
Es arī labprāt izmantotu šo iespēju izmantot jau gatavu exel plānotāju!!! :) liels paldies jau iepriekš! evija.st@inbox.lv
Es arī vēlos ielūkoties, varbūt par kko pat neesmu iedomājusies. Paldies. :)
lil_wamp@inbox.lv
Un es ari, labprat, palukotos uz to :) ekarlsone@inbox.lv
Paldies
Arī es labprāt izmantotu šo iespēju :) l.berzkalne@inbox.lv
Liels paldies :)
Arī es labprāt izmantotu šo iespēju :) z-girl@inbox.lv
Liels paldies :)
Būtu pateicīga, ja man arī atsūtītu: alischa@inbox.lv
Veiksmīti
Es ar labprāt izmantošu izdevību un palūgšu atsūtīt uz: natalijaant20@inbox.lv
Liels paldies!
Vai es arī varētu palūgt tavu failiņu? Ja ir laiks, tad atsūti, lūdzu uz gs844@inbox.lv :)
Lūdzu, atsūti arī man. Jau iepriekš pateicos!
musu2408@inbox.lv
ja, kāda var, lūdzu, pārsūtiet failu arī man ;) Paldies.
wanaga@gmail.com
Top gan pashai savs exelis, bet labpraat paskatiitos arii Taveejo.
dd_dagmara@hotmail.com
Paldies!
Es ari labprat sanemtu, parsutiet ludzu :) Paldies!
hovolga@gmail.com
Vai kādai izdevās saņemt failu? Lūdzu, pārsūtiet. wanaga@gmail.com