Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Informatīvs materiāls par jauno pāri
Doma tāda, ka vēlos izveidot tādu kā bukletu par mums "jaunajiem", bet kas nebūtu tradicionālā kāzu avīze. Vairāk kā informatīvs materiāls. Lai tie, kuri vēl tik labi nepazīst līgavu varētu par viņu ko interesantu izlasīt un attiecīgi arī par līgavaini.
Vai kāda no jums ir ko tādu taisījusi? Domāju par informāciju, ko tādā iekļaut - par mums katru, kā esam iepazinušies, kāpēc laulību ceremonija notiek tur kur tā notiek. Varbūt par lietām, ko kopīgu jau esam piedzīvojuši. Beigās šķiet, ka varētu ielikt kādu īso krustvārdu mīklu, kur atbildes meklējamas visos rakstiņos.
Varbūt varat ko interesantu ieteikt no savas puses? :)
Es vieniem draugiem fotoshopaa sastikjeeju vinju naakotnes beernus no abu beerniibas bildeem, taa ka augsheejaa sejas dalja no viena un apaksheejaa dalja no otra. Ljoti smiekliigi sanaaca, pashiem jaunajiem ljoti patika
beidzot kādam gribas kaut ko citu! :) Jau sen esmu teikusi, ka nesaprotu jēgu tām avīzēm, kur mainās vāks, jaunā pāra bilde un datums, bet viss cits ir copy-paste, pat taisīt vaļā nav vērts. Bet par tēmu :) Es iesaku paņemt iecienīto žurnālu, vienalga, vai tā būtu Una vai Lilita vai ieva vai jebkurš cits. Principā visur tur sadaļas ir vienas un tās pašas - portrets - tipa intervija ar vienu un otru. baumas, tenkas - klasesbiedri, vecāki, krustvecāki - visi, kas grib, uzraksta kādu mazu gabaliņu par 1 un par 2. Ēdienkarte - saucas, ja mēs brauksim pie Jums ciemos un Jūs mūs gribat palutināt, tad... viņa mīļakie ēdieni un viņas mīļākie ēdieni. Varbūt Jums ir kāda īpašā recepte? Stila lapās var iekļaut kaut kādas foto sesijas, retrospekcijas, to var papildināt ar dziesmu sarakstiem un kādu stāstu par to stilu, par to dziesmu utt. Nākotnes vīzijās var aprakstīt savu nākamo atvasi - tas būs viņš vai viņa, kas patiks, kāds būs pēc rakstura, varbūt to var uzzīmēt. te vēl var iederēties jūsu vecāki - kādi viņi būs kā vecvecāki, - arī zīmējumus klāt... man lieka,s ka būs gana :) Un inčīgi :)
Paldies jums abām par interesantām un noderīgām atbildēm! Būs jāmēģina tas kamols ritināt pamazām vaļā:). Galvenais lai ir iedvesma.
Man arī gribās kaut ko citu vai vispār neko, bet vedējmāte gatavos. Kāzu avīzes man šķiet noiets etaps. Ceru, ka viņa būs ko interesantāku izdomājusi par copy-paste. Eh, vienkārši negribās savās kāzās to, ko negribās. Nezinu, varbūt pateikt viņai, lai netaisa vispār? Bet ja cilvēks grib?