FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Lakoniski aforismi, dzeja utt.

Burvigaa 19.03.13. 11:25 | Kāzu datums: 13.07.2013

Meitenes, lūdzu padalieties ar sev mīļiem lakoniskiem aforismiem vai dzejas rindām par mīlestību. Vēlamies ar tiem apdrukāt dāvaniņas viesiem. Pieļauju, ka katrai no mums ir zināms kāds pantiņš. Sākšu tad ar savējo:

"Vislielākā laime, ko cilvēks var gūt, ir mīlēt un mīlētam būt…"

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 03.05.17. 10:36 | Kāzu datums: 20.02.1993

Ja tu dzīvosi līdz simts gadu vecumam, es vēlos nodzīvot tik pat, vien vienu dienu mazāk, lai nekad nevajadzētu dzīvot bez tevis.
  Galvenais dzīvē ir ģimene, karjera tevi negaidīs mājās, nauda nenoslaucīs asaras, slava nesamīļos naktīs.
  Ar ko atšķiras viltus mīlestība no īstas? Viltus: Man patīk sniegpārsliņas tavos matos. Īsta: Muļķe, kur ir tava cepure?
  Cilvēks, kas dzīvo saskanīgu laulības dzīvi, ir daudz laimīgāks par vientuļu ģēniju.
  Mēs visi gribam labi nodrošināt savu ģimeni un atstāt tai kaut ko pēc mūsu nāves. Tomēr ne nauda, ne īpašums ir visnozīmīgākais novēlējums. No jums kā mīloša ģimenes locekļa saņemtais mīlestības mantojums tuviniekiem nozīmēs daudz vairāk nekā jebkura dāvana.
  Laimīgas attiecības nav tās, kurās nestrīdas, bet tās, kur pēc strīda iemācās sadzīvot.
  Precējušies- tas nav tikai zīmogs pasē. Tā ir mīlestība, cieņa, rūpes, gādība, izaugt kopā, izaudzināt bērnus, atbalstīt vienam otru visa mūža garumā
  Mīl nevis tie, kuri skaisti runā, vai sola zelta kalnus, bet tie, kuri uztraucās par to vai esam paēdušas, silti saģērbušās un, vai laicīgi ejam gulēt.
  Simpātija- tad, kad patīk āriene, Iemīlēšanās- tad, kad patīk raksturs, Mīlestība - tad, kad Tev nav ne jausmas ko Tu viņā esi atradusi
  Ne jau Tava skaistuma dēļ Tevī iemīlējos, un ne jau vecuma dēļ pārstāšu Tevi mīlēt....

Man pašai patīk teicieni ar humoru:

Ja tev sieviete saka:” Dari kā gribi”, NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEDARI KĀ GRIBI. Stāvi mierīgi, nemirkšķini, neelpo, tēlo vienkārši beigtu.
Mājās, kurās ir bērni, ideāla tīrība valda tikai trauciņā ar konfektēm…
Īsts vīrietis ir kā vilks: vai nu viens, vai nu kopā ar vienu vilceni uz visu dzīvi, bet skriet pakaļ aitām ir aunu priekšrocība....
Deviņus mēnešus iznēsā, piecas stundas dzemdē, pusgadu neguli, bet viņa, redziet, esot tēvam līdzīga.
Sievietes vieta virtuvē? Sēdus uz galda malas,ar vīna glāzi rokās ...lai ērti būtu vērot kā vīrietis gatavo romantiskas vakariņas ...
Kāpēc bērniem ir divi vecāki? Tas ir tāpēc,ka tad,kad mamma psiho,tētis vēl ir normāls,bet kad sāk tētis, mamma jau ir atgājusi.
Ja tu sāc strīdēties ar sievieti, padomā, vai vajag.... jo pēc 10 minūtēm tev apniks, bet viņai NĒ.
Dārgumi nav tie,kas spīd,bet gan tie,kas skraida pa māju,neēd putru un taisa bardaku!
Vīrietim ir jāuzceļ māja, jāiestāda koks un jārada dēls, bet sievietei, koks- jālaista, māja- jāštubē un vēl jāpabaro abus žuļikus.
Strīdēties ar sievieti ir tas pats, kas skūt sivēnu- jēgas maz, bet trokšņa daudz.

L
LiepinaLiga 03.05.17. 09:21

Nāc ar mani zemi art,
Nāc ar mani maizi ēst,
Puķes sēt un bērnus gaidīt.
Nāc ar mani bēdu noburt, 
Kopā mosties, kopā nogurt.

S
Sparky 02.05.17. 17:38

Sveikas meitenes, 

Vai Jums kadai butu kads jauks dzejisks lasijums, ko varetu izmantot kazu ceremonijas laika? 
Es esmu izmeklejusies krustu skersu un neko isti nevaru atrast. 

Liels paldies jau ieprieks.

S
Sancis-Dancis 22.03.13. 00:57 | Kāzu datums: 27.07.2013

Kas grib darīt labu, tas klaudzina pie vārtiem, kas mīl, tas atrod vārtus atvērtus.

Ir arī viens pantiņš, kas iekritis sirdī. Tiesa gan apdrukai diezvai derētu (izteikti individuāli uzrunājošs), bet varbūt noder kādam citam mērķim. Vislielākais sirsnīgums, rūpes izstarojas, ja pantiņš atspoguļojas kā dialogs starp mīļotajiem.
Nopēdo manu sirdi kaķa pēdiņām siltām
Tikai nadziņus nepalaid, dzirdi!?
Sasildi manu sirdi kā bērza pagali baltu
Tikai svešam iekuram neatdod, dzirdi?