Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Papīrs ielūgumiem
Meitenes, padalieties, kur pirkāt vai pirksiet papīru ielūgumiem un citiem papīra darbiem priekš kāzām?
Zinu, ka liela izvēle ir Baltijas Papīrs, bet diemžēl tur nav nekas pat uz to pusi, ko mēs vēlmaies. Varbūt ir vēl kāds profesionālais papīra veikals?
nu mans papiirs nebija Baltijas papiiraa,tiesi tas tonis, biju viilusies,atradu hobyset ;)
Es visus papīrus pirku Baltijas papīrā. Un biju sajūsmā gan par izvēli,gan par cenu. Salīdzinājumā ar Tiimari un hoby set izvēle ntās reizes lielāka un arī daudz lētāk.
Liepājas papīram reklāma ir Brīvības un Tallinas stūrī, šķiet, ka tur arī veikals!
"Papīru nams", Stabu 13,Rīga
Valda Ošiņa rakstāmlietu veikalā (Elizabetes iela 63, Rīga) arī var atrast interesantus papīrus
Es pirku Baltijas papīrā Stabu un Tērbatas stūrī. Man ir divi papīri, ārējais ietvaram violets 290g/m2 un iekšējais ar tekstilam līdzīgu faktūru krēmkrāsas ~120-160g/m2. Pirmais bija 0.25Ls, otrais 0.08Ls.
Tikko kkaa nopirku pauspapīru - 0, 15- 0, 28 ls gb. Veikals ir Agenskalna - Zimulis un ota. Viņiem vel veikals ir Rigas centra. Tur izvele tiesham ir liela - papiri, krasas, spidumi, filci un visadi citi brinumi.
Es nopirku Zvaigznes grāmatnīcā - Rīga Plaza (citās Zvaigznes grāmatnīcās gan nebija)!
Kur tas ir?
Mēs pirkām Liepājas Papīra veikalā! ;)
Visi liela Baltijas papīru, pati tur domāju drīzumā doties .
Timari bijām, paldies par Freko un HobbySet ;)
Papīrus var meklēt arī Tiimari, Freko un HobbySet - man arī tur jādodas, jo šķiet, ka mans izvēlātais tonis ir vienīgais, ko Baltijas papīrā nevar atrast ;)