FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Palīdziet ar padomu kāzu ielūgumu un galda karšu izveidē!!

E
Elča 01.04.13. 13:24

Esmu sākusi pasūtīt kāzu ielūgumus un galda kartes.. protams ir zināmi jau tie viesi kas tiešām ieradīsies un kuri tā vien gaida ielūgumus ..attiecīgi arī zinu pasūtīt 100% galda karti ar šo viesu vārdiem.. BET ja nu kāds viesis tomēr ierasties nevar.. tad sanāk pa velti pasūtīta galda karte un vajag vēl ielūgumu lai uzaicināt kādu viesi kuru varam arī uzaicināt kādam atkrītot..

Vai kādi pāri ir darījuši tā ka pasūta ielūgumus visus smukus vienādus un viesu vārdus ko aicināt saraksta paši smuki ar roku pēc tam?? un attiecīgi tāpat arī galda kartes.. man līgavainis saka ka lai nebūtu sabojāta galda karte jāpasūta visas tukšas un paši ierakstam viesu vārdus kad jau zināsim visus tos kas 100% ieradīsies.. bet mani atkal gribas lai viss ir smuki un liekas neizskatīsies glīti ar roku ierakstīti vārdi.. vai kāda ir tā darījusi????

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
n
nanna4 07.05.13. 19:37

Es veidoju meitenēm galda kartes un ielūgumus un pēc pieredzes varu padalīties ar tādu ideju... Meitenei bija tāda pati problēma un mēs izgājām ar tādu risinājumu, ka es izveidoju viņai galda kartes un noformēju arī viesu vārdiņus, tikai pašu vārdus uz gatavajām galda kartēm nelīmēju, iedevu komplektā līdzi un pāris, kad zināja visus precīzos viesu, paši salīmēja tos, kas būs un kas nē!

Tas tā idejai, ceru, ka nav par vēlu! ;)

M
Mara_Kole 08.05.13. 22:12 | Kāzu datums: 15.06.2013

Mums būs skaisti noformētas burciņas ar medu kā dāvana viesiem un uz tām būs piestiprinātas nozīmītes ar vādiem. Sanāk gan dāvaniņa, gan galda karte, gan jauks galda dekors :)