Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
"Tikko precējušies" uz mašīnas aizmugures
vai kāda zin kā labāk izveidot populāro uzrakstu- tikko precējušies- tā, lai to varētu pielikt pie mašīnas aizmugures. Varbūt no iekšpuses ielikt plakātu? to vajag laminēt? es tiešām nezinu.. pie pašas mašīnas lipināt klāt arī nav tik vienkārši..
varbūt kādai kāds padoms?
pievienoju bildi, lai labāk saprotama mana ideja. protams, ka uzrakstu gribēšu latviski :)
Mums gan mašīna bija rotāta tikai ar ziediem, ja vēlies šādu uzrakstu, viss atkarīgs no mašīnas - kurās vietas vari piestiprināt. No iekšpuses plakāts nebūs tik smuki, tevis pievienotā bilde man šķiet ļoti labs un skaists variants. Izskatās, ka tas uzraksts uz putukartona vai plastikāta plāksnes uzdrukāts/uzlīmēts (ieraksti google - daudz vietās šādas plāksnes apdrukā) un pēc tam atsiets pie mašīnas.
Mēs arī domājām kaut ko līdzīgu taisīt. Viens variants ir pie profiem auto aplikāciju izveidot, otrs drukāt uz līmplēves burtus un tad pa vienam pašiem līmēt.
Nemācēšu preczi pateikt, bet ir arī speciālās līmplēves, kad nevajag pa vienam burtam, bet uzreiz visu vārdu/ tekstu pielīmē.
var izploteret (izgriezt) burtus no limpleves un ar parnesamo plevi uzlimet, var uzdrukat uz baltas limpleves tipa rami un tekstu un uzlimet visu kluci - izmaksas tur diezgan nekadas - tik cik saprast ko gribas. es sadas lietas parasti taisu uznemuma Lottand
A pēc tam no mašīnas viegli dabūt nost to līmplēvi? :)
no stikla elementari - nekas nepaliek - no masinas nedaudz grutak, bet ar krasu nevajadzetu nakt nost :) - cik ir limets - problemas nav bijusas.
tur uz taa aizmugureejaa loga tach elementaari var uzliimeet plaaksni (kartonu ar uzrakstu kaa parauga bildiitee) ar abpusliimeejosho skochu, vinjsh turaas ljoti labi un no stkla vinjsh nonaaks peec tam viegli nost. Un nebuus jaanjemaas ar liimpleeveem, kas ir seshreiz kjeepiigaak. ,
kaa arii ja negribas neko liimeet, var to plaaksni stirpinaat pie lentaam, un tas lentas stirpinaat klaat atverot bagaazjnieku pa augshu vinjas izvelkot un pa apakshu. vaia rii shitaadu forshu virteniiti uztaisiit un piesiet pie bagaazjnieka http://www.whitebowevents.com/wp-content/uploads/2012/10/Just-Married-Pick-Up-Truck.jpg
Veel ir arii kraasu baloninji kurus var noamzgaat !
paldies par superīgajām idejām :)
Vai mašīnu ar ziediem jums dekorēs florists? Parunā ar viņu, kā to plāksni piestiprināt. Es domāju, ka vislabākais variants ir ar tiem pašiem piesūcekņiem, ar ko stiprina ziedu dekorācijas pie mašīnas. Tad tik jāizdomā, kā jūs tos piesūcekņus piestiprinat pie plāksnes.