FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Anketa viesiem, kamēr Jaunie prom :)

M
Murucite 25.05.13. 11:05

Esmu redzejusi,kamer viesi gaida jauno paari,vinjiem tiek iedota iepazisanas anketa,ar 5 jautajumiem,vai pat vairak

Varbut kaads(kada) zin,kadus jautajumus labak uzdot pa jauno pari,tada ka iepazisanas,tadus jautajumus,kurus pec tam nolasot butu jauki:)Vai ar pa to pasu viesi,tadus jautajumus:)Lai butu vismaz kadas 20 min aizpilditas:)Apmeram doma tada

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
R
Rockn´roll_Bride 25.05.13. 13:19 | Kāzu datums: 19.07.2013

Varbuut cik sen paziistami.
Ja liigavainja draugi radi, tad kas bija pirmasi ko padomaaja par liigavu kad vinja tikka pirmo reizi iepaziistinaata. un tas pats ja liigavas radi, draugi.
Kaads fakts par abiem ko citi vareetu nezinaat.

M
Murucite 26.05.13. 13:30

Jau ir labak.Kadi 2 jautajumi ir,varetu vel kaadus,jo anketai jabut amizantai un uzjautrinosai,jo lais kamer ierodamies,bus ilgs,vismaz lai butu ko viesiem dariit:)

Spicausis 27.05.13. 21:22 | Kāzu datums: 09.07.2014

Var iedvesmoties no skolas laika ankeshu kladeem. Var uzdot 4 vai 5 jautaajumus, kas prasa vairaak rakstiishanas atbildot - padoms jaunlaulaatajiem laimiigai lauliibas dziivei, staasts no liigavas/liigavainja beerniibas, kaa juus iedomaajaties jauno paari peec 30 gadiem. Var buut ieteikumi kopiigiem hobijiem un randinjiem. Naakamo beernu vaardi. Mums ljoti iespeejams buus receptes, bet es domaaju, ka taadaa gadiijumaa es to mineeshu ieluugumos. Pirmaa gjimenes pavaargraamata viesu graamatas vietaa.

M
Murucite 28.05.13. 09:21

Loti skaisti un ar forsu izdomu.Paldies tev Spicausis:)Jautajumi labi,un jaizmanto,un ari viesiem bu ko darit,kamer atbraucam laiks aizpildisies:)

M
Murucite 07.06.13. 23:55

Jautajumi ir loti skaisti bus jaizmanto anketa:)
varbut vel kadi ieteikumi:)