FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

personalizētās etiķetes alkoholam

ķimenīte 09.07.13. 11:02

sveikas,
paskatījos iepriekšējās tēmas, pārsvarā visās meitenes tikai lūdz kaut ko gatavu.

Bet man ir konkrēti jautājumi.

1) uz kāda papīra vislabāk drukāt, lai pēc pudeļu izņemšanas no ledusskapja, un nosarmošanas/ vai alkohola pudeles turēšanas ledū, teksts neizplūstu? Parastais līmpapīrs der? Vai labāks tās plēves papīrs?

2)ar kādu printeri labāk printēt? Savu, mājas vai iet uz kādu darbnīcu?

3) Kādās programmās vieglāk taisīt etiķetes, lai tās, piem., šampanietim derētu pēc izmēriem? Vai internetā ir kaut kur kaut kādi paraugi/ sagataves, ko var ielādēt, kā ielūguma tekstu fontu?

kādi ieteikumi, idejas?
paldies

1 komentārs
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Burvigaa 09.07.13. 11:53 | Kāzu datums: 13.07.2013

1) drukāt var uz jebkāda. vai teksts izplūdīs mitrumā vai nē, tas nav atkarīgs no papīra, bet gan no drukas. ja drukāsi uz lāzerprintera, tad teksts paliks savā vietā, neatkarīgi no tā, uz kāda papīra būs.

2) savs vai mājas - atkarībā, kāds jums mājās printeris un prasības attiecībā uz kvalitāti :) man printeris nav vispār, tā kā šāds jautājums atkrīt. ja būtu mājās labs krāsainais lāzerprinteris, drukātu mājās.

3) nav ne jausmas, man maketus gatavoja māsa.

Vēl ieteikums attiecībā uz līmēšanu, ko ieteica Spicausis citā tēmā - etiķetes ļoti labi var pielīmēt pienu. Tas protams aktuāli tad, ja nedrukāsi uz pašlīmējošām etiķetēm ;)