Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Dekors aiz jaunā pāra galda
Sveikas!
Lūdzu, padalieties ar idejām, kāds dekors jums būs JŪSU galda aizmugurē! :)
Esmu izskatījusi visādus variantus, bet neko interesantu tā arī neesmu vēl atradusi. Negribu ne balonus, ne sirdis u.tml.
nekaads :D
Nu tādā "tradicionālā"izpratnē mums nebūs...
Mums sanāk,ak aizmugurē jaunā apŗa galdam ir kamīns- tad uz kamīna malas būs izkārtoti periodiski palieli balti akmeņi, un nelielas stikla vāzes kāzu krāsā ar attiecīgas krāsas ziediem.
Mums visi galda dekori ir no stikla+ stikla pērles ( ne tās dekoratīvās,ko liek akvārijos, bet reālas stikla kreļļu pērles) un akmentiņiem (lielākiem, mazākāiem)...tā,ka sasaucoties ar kopējao ainu.
Vienīgi zinu,ka viesu nams itkā pats dekore to kamīna daļu... bet lūdzu savai dekorātorei lai paskatās-lai ir aksētiski un ja tur jau,kas uzlikt- noņem, vai nosedz ar baltu auduma drapējumu.
Mums arī nekas nebūs. Ja nu vienīgi vedēji kaut ko domā mums nezinot.
Es arī labprāt iztiktu bez jebkādiem dekoriem, taču mūsu galdam aizmugurē ir akmens siena ar gleznām (ļoti nepiemērotām, tāpēc ņemsim nost). Tad nu prasās kaut ko, kas atsvaidzina. Bet nu es jau apsvēru citas iespējas, jo nepatīk arī visi tie audumu meistarojumi.
mums kā dekorācijas svinību telpai bija meijas. Tad nu tās arī tika aizliktas aiz Galvenā galda mums mugurpusē.
Nu, var uztaisiit drusku cita veida drapeejumu - pie koka liistes ( liisteem) piestiprina makshkjerauklu un tad nu tajaa makshkjerauklaa var dazjaados augstumos un dazjaadaa biezjumaa saveert virsuu to ko tu veelies - peerliites/pukju galvinjas/ kristaalinjus utt. https://www.google.no/search?safe=off&client=safari&hl=en&tbm=isch&q=fish+string+backdrop&spell=1&sa=X&ei=MsvfUbfBBsnZ4QTngYGIAg&ved=0CDEQvwUoAA&biw=1024&bih=672#biv=i%7C0%3Bd%7C2RZ-QLslR-hamM%3A
Veel ir variants pie liistes siet lentas kaazu kraasaas - https://www.google.no/search?q=ribbon+backdrop&safe=off&client=safari&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=w8rfUcP-M8ml4gS1kIDgBw&ved=0CAkQ_AUoAA&biw=1024&bih=672
mums būs balts zars pie kura mēģenēs būs pielīmēti dzīvie liliju zieni.mēģināsim pielīdzināt sakuri..bet no zara karāsies miiilzīgi daudz salocītujapānas dzērvīšu_pa malām retāk bet jo tuvāk mums,jo vairāk_ un baltas spalvas gaisīgumam..doma vēl mazus baltus gredzentiņus uztaisīt un iekārt..
reku varbuut kaut kas no visiem shiem tev iepatiikas - http://pinterest.com/search/pins/?q=backdrop%20wedding
Man vedējmāte no Lietuvas puses, teica, ka tur tradīcija taisīt vārpu vainagus, kas simbolizējot pārticību un ko tur vēl. Tad nu nolēmu samunsturēt daudz dažādu izmēru un dažādu materiālu vainagus un vainadziņus un uzkārt dažādos augstumos uz sienas. Tik jāpacenšas, lai neizskatās pēc kapu vainagiem :D
Mums floriste liks pie sienas divas sirdis - nevis tās mākslīgās (viņai arī tās riebjoties), bet gan taisīšot no dabīgiem materiāliem un izskatīšoties smuki un askētiski. :) mēs uzticamies floristei - izdarīs visu kā nākas un smuki :)
kareelija - ljoti skaistas vaaziites
Mīļš paldies, Rockn´roll Bride ;) cerams, ka kāzās ar kāzu tēmas krāsas ziediem iekšā būs vēl jaukāk!
Cik nu vairs palika- 2 nedēļas un kāzas!
Mums bija no ozola zariņiem un studentneļķēm sataisītas 2 sirdis! :)
LindijaK Vari luudzu foto pievienot?
Izklausaas skaisti :)
Es plānoju fonā baltu drapēriju un priekšā kko līdzīgu kā karēlijai - mazās stikla burciņās iekārt ziediņus.