FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Istabiņu nosaukumi

E
Elča 21.07.13. 16:56

varbūt kāds var atsūtīt kādu piemēru istabiņu nosaukumiem? kādam nav saglabājusies bildīte interesanta ko pievienot istabiņu nosaukumiem??

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 22.07.13. 10:30 | Kāzu datums: 20.02.1993

Var apspēlēt viesu nama nosaukumu.

Dior 22.07.13. 18:37

Īsti neizprotu jēgu tai nosaukumu likšanai. Uzraksti, kas būs konkrētā numuriņa iemītnieki un ar to arī pietiek. Kāpēc vēlies vēl katram nosaukumu?

M
Mara_Kole 23.07.13. 13:05 | Kāzu datums: 15.06.2013

Mums bija ziedu istabiņas. Un katrā istabiņā bija vāzīte ar noteiktu ziedu. Viesiem patika ideja :)

R
Rita` 16.08.13. 17:45

Varbūt kādai ir saglabājies foto ar istabiņu noformējumu? vai ir kāda ideja kā interesanti izdomāt noformējumu vārdiem??

Spicausis 16.08.13. 18:42 | Kāzu datums: 09.07.2014

Kaapeec jaadara kaut kas par ko tev (jums) galiigi nav ideju? Manupraat visaadi shitie figlji miglji, kas galiigi nav kaazaas oblihaati taadi kaa aviizes, pudelju etikjetes, karogi utt. Ir jaataisa tad, ja ir skaidra bilde kur ko rakstiit un kaa to uztaisiit. Ja liekas, ka drusku pietruukst radoshuma, varbuut nav ko mociities un ir produktiivaak ieguldiit laiku un naudu lietaas kas sanaak labi - buus lielaaks prieks gan pashiem gan cieminjiem. Taapat peec 10 gadiem visi atcereesies laimiigu jauno paari nevis to, ka vinju numurinju sauca par beerzlapiiti... :)

K
Kikucee 16.08.13. 18:54 | Kāzu datums: 18.05.2013

Ko tu ārdies?
Tev pašai kāzās kkas nav iznācis kā plānoji? Taču pati esi gatavojusies kāzām, un lieliski zini ka meitenēm nav ne jausmas kas un kā ir jādara..
Lai taču meitenes interesējas un dalās pieredzēs...

Liels fuj tev!

Dachuks_maijs 16.08.13. 22:20

Mara Kole, tā izklausās laba ideja :)

A
Apsīte 17.08.13. 09:12

Mums istabu nosaukumi nav plānoti, bet ja nu tos dodat saistībā ar to, ar ko šie cilvēki saistās vai arī pieliekat klāt apzīmējumus? Tas varētu būt personīgāk, ja vienā istabā - vienmēr jautrie, otrā - precīzākie padomdevēji utt.

Spicausis 18.08.13. 16:21 | Kāzu datums: 09.07.2014

Es neaardos, es izsaku viedokli, turklaat sameeraa labdabiigi - man tieshaam liekas, ka nav veerts paardziivot par detaljaam, kuram neviens nepieveersiis paaraak lielu uzmaniibu. Ir tak labaak likt uzsvaru uz to, kas interesee - inchiigs eediens, pashdariits viins, forshas dejas, nospeeleet viens otram dzinesmu utt... Man vienkaarshi shkjiet, ka meitenes juut taadu kaa sabiedriibas spiedienu buut baigi radoshaam un pashaam taisiit dekoraacijas, personalizeetu un aspraatiigu visu iespeejamo, bet tad ja vinjaam tas neinteresee vai nesanaak, tad vinjas sastresojas un sabeedaajas. Ir arii man savu reizi gadiijies... Bet ir tachu labaak izbaudiit savu saderinaashanos un buut laimiigaam :)

Spicausis 18.08.13. 16:47 | Kāzu datums: 09.07.2014

Taa kaa Kikucee mani tik shausmiigi nokauninaaja, tad, luudzu, idejas:
- izmantot graamatu vai filmu nosaukumus (piem. "Krusteeva" istabinja kuraa gulees krussteevs ar krustmaati vai "Telma un Luiize" labaam draudzeneem) filmu/graamatu citaati noformeejumam. Var taisiit pukjes, sirdis no graamatu lapaam, graamatu vaaku foto utt.
- valstu nosaukumi ( piem. Spaanijas istaba, Neederlandes istaba) noformeet var ar interesantiem faktiem par shiim vietaam, fraazeem attieciigajaas valodaas utt. Cieminjiem garanteeti patiksies citiem staastiit, ka vinji redz ir no Griekjijas, bet tie galda galaa ir kjiinieshi un kaa tad kjiiniski ir "es tevi miilu"... Un taadaa garaa
- lielpilseetu nosaukumi, iipashi ja esat tajaas kopaa bijushi. Ja nee var sataisiit smiekliigas kolaazjas ieliimeejot savu seju netaa atrastu paaru bildees ieveerojamaas vietaas, piem. Pie Eifeljtornja vai Pizaa.
- " fanu" istiabinjas cilveekiem, kuri tieshaam vareetu nebuut attieciigaas personas fani, piem. Harija Spanovska fanu istabinja, ar Harija bildi pie ieejas durviim, utt.. Jo nenopietnaak, jo labaak, var sarakstaa iekljaut arii kaadu radu onkuli un istabaa ielikt guleet vinja radus.

K
Kikucee 18.08.13. 19:02 | Kāzu datums: 18.05.2013

Tu tiešām zini ka tu neārdies.. Iegāju šeit, jo gaidīju kad tad tu atrakstīsi. Izlasot tavu tekstu uznāca smiekli.
Nav vērts ar tevi kašķēties, ne šeit ne kur citur, bet KATRAM SAVS. Varbūt tev bija svarīgāk labs vīns un ēdiens uz galda, bet varbūt kādai tas ir istabiņu nosaukums.
Nevajag braukt virsū citiem, tikai tāpēc ka tev nepatīk šī ideja.

Pēc tava otrā teksta uznāca vēl lielāki smiekli. Vai tad kāds tevi spieda rakstīt savas idejas? "Tā kā kikuce nokaitināja". Es tev neko neesmu lūgusi, vēl jo vairāk spiedusi rakstīt.

Pati esi padevusies savam sauktajam sabiedrības spiedienam :D Pašai smiekli nenāk?

Negribu būt rupja, bet ja kādam ir kādas idejas vai kas cits, tad kāpēc nepadalīties ar tām? Uzskatu to par sevis pazemošanos iet iekšā dažādās tēmās un braukt virsū līgavām tikai tāpēc ka pašai ši ideja nepatīk. Izlasi tēmas nosaukumu un vienkārši paklusē.

T
Trīspadsmit 03.09.13. 12:22 | Kāzu datums: 31.08.2013

Spicausim bija gan normāls pirmais komentārs, gan ļoti labas idejas.

Bet tā - mums tikko bija kāzas, bet istabiņām nosaukumu nebija, tikai vārdi, kas tajās nakšņo.

bubītis 05.09.13. 00:03 | Kāzu datums: 15.05.2010

Spicausim pat ļoti sakarīgs pirmais komentārs. Uzreiz aizdomājos par savām kāzām, kad daudz ko taisijām, jo "tā pieņemts", vai "jo tā kaut kur redzēts". Piemēram - rūpīgi meklējām un apkopojām dziesmu grāmatu ar īsti kāzīgām dziesmām, dažām pat vārdus rakstīju pati - klausoties un pauzējot dziesmu. Bet nu nav mūsu radi dziedātāji, un tā nu visa čupa tā arī palika uz galda neaiztikta..

P.S. Spicausis raksta - "tā kā Kikuce nokaunināja", nevis nokaitināja.. Tās ir divas dažādas lietas, un izlasot jūsu tekstus vēl var pastrīdēties par to, kura no jums abām ārdās. Patiesība nav tikai viena, mācīsimies cienīt citu viedokli. Ja tas atšķiras no mūsējā, tas nenozīmē ka ir nepareizs.