FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Peldošas laternas - kādi varianti?

C
Crexcrex 02.02.14. 18:32 | Kāzu datums: 10.05.2014

Esmu iecerējusi dīķos pie viesu nama palaist peldošas laternas, kurās sveces vietā ielikt mazu LED gaismiņu. Diemžēl izskatās, ka ķīnieši nav diez ko radoši šai jomā - pieejami vai nu tajiešu lukturīši (šādi http://www.aliexpress.com/item/10ps-lot-Free-shipping-Square-floating-water-lantern-floating-lantern-wishing-lantern-paper-lantern/789048157.html) vai arī lotosa ziedi (šādi http://www.aliexpress.com/item/30pcs-lot-Paper-Lotus-water-Floating-Lantern-Wishing-Lamp-use-candle-paper-flower-on-water-for/612482818.html). Lotosa ziedi neizskatās pēc tādiem, kas varētu nopeldēt visu vakaru un nakti (mums tas viss nākamajā dienā būs jāizvāc ārā, pašlaik ir doma, ka sasiet viņus kopā ar makšķerauklu, lai var vienkārši izvilkt).

Varbūt kādai ir izdevies uziet vēl kādus peldošo laternu veidus, ko varētu nopirkt internetā? Vai arī kāds pavisam vienkāršs DIY variants? Putuplasta gabali, uz kuriem uzliktu kādas dekorācijas, varētu būt OK un noturēties pietiekami ilgi?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
C
Crexcrex 02.02.14. 18:34 | Kāzu datums: 10.05.2014
Bizambize 03.02.14. 17:17

Mums ar bija šāda ideja mičošanas laikā palaist pa ūdeni, tik visu laiku nevarēju izdomāt kā pēc tam izzvejosim, paldies par ideju.

C
Crexcrex 03.02.14. 17:26 | Kāzu datums: 10.05.2014

Es toties tikmēr domāju par alternatīvām laternām, kamēr izdomāju - pamēģināšu putuplasta plāksnītes, uz kurām nostiprināt organzas pušķus un tajos - LED gaismiņu. Būs kā peldoši ziedi, toties ūdensizturīgi! Ja būtu droša par laikapstākļiem, liktu uz putuplasta pom pom pušķus, bet ar audumu varētu būt vēl labāk, vienīgi jāatrod patiesi lētas organzas lentes ar iestrādātām stieplītēm.

Bizambize 03.02.14. 17:32

Tu gan esi viena radošā līgava. Malacis!
Kurā mēnesī jums paredzētas kāzas?
Tās lotosa laternas arī manām acīm izskatās ilgi izturēt nespējīgas. Uz tiem putaplasta gapaliņiem var piestiprināt mazas apdarinātas burciņas ar pļoškām vai nelielām svecītēm. Es domāju ar nebūtu slikti. Moš ķīnieši, lai paši peldina savus lotosus.

C
Crexcrex 03.02.14. 17:40 | Kāzu datums: 10.05.2014

Man kāzas maija sākumā, līdz ar to visu laiku prātā turu plānu A saulainam laikam un plānu B lietainam :)

Lotosi tiešām laikam domāti palaist upē un tad lai ar viņiem notiek vienalga kas :) Par burciņām iedomājos, bet tur var gadīties, ka burciņa apgāžas un piesmeļas, ja laiks vējains un dīķis sāk viļnoties. Kā arī, vispār centīšos izvairīties no svecēm burciņās - lai cik skaisti un romantiski tas neizskatītos, sveces deg salīdzinoši īsu laiku, un kādam visu laiku būs jārūpējas, lai nenodziest, kāds neapgāž un, kad nodzisušas, jāapmaina. aliexpress.com var pasūtīt mazas LED gaismiņas, kas deg vismaz 8 stundas, tādas var vakara sākumā viskautkur salikt un vairs neuztraukties. Tas ir, es ceru, ka ķīnieši nemānās un lampiņas tiešām degs tik ilgi :)

Bizambize 03.02.14. 17:45

Tev taisnība, tad putaplastam jabūt biezam un krietni lielam, lai to burciņu nesagāztu mazs vilnis.
Ja tās led gaismiņas ir izlādējamas, tad nu cerams, ka tur ar tās savas 8h. Un tādas pēc tam var izmantot ziemassvētkos, īpaši tad, kad būs mazi bērni mājās.

k
kika89 03.02.14. 21:57