FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu materiāli

Savādāk

klingerite 18.02.14. 10:44

Sveikas meitenes! Man ir tāda lietiņa.....Esmu vedēja kāzās,kas notiks Jūlijā,bet lieta tāda, ka pāris jav vairs nav no tiem jaunākajiem,kā to ierasts redzēt. Līdz arto kāzās atkrīt lielā nešana pāri 7 tiltiem,jo mugura vīram to neļauj:( Atkrīt trauku plēšana,jo bērnu viņiem jav pietiek,un viņi paši to nevēlās,atkrīt ābola košana,jo arī nevēlās! Tā sanāk daudz ko nedrīkst vai nevēlas! Varbūt kādai ir pieredzīte šādā jautājumiņā,kā, un ar ko, man aizstāt šīs lietas kas netiek iekļautas????????????????????????????????????

Paldies meitenes :)

15 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
C
Crexcrex 18.02.14. 11:08 | Kāzu datums: 10.05.2014

Kāpēc Tu gribi ar kaut ko "aizstāt" šīs tā sauktās tradīcijas, ja līgava un līgavainis tās nevēlas? Ļoti labi, atkrīt milzums plānošanas un klapatu! Man, personīgi, metas zosāda no visiem tiem tiltiem un šķīvjiem, tāpēc manās kāzās nekā tāda nebūs. Acīmredzot, Tavs vedamais pāris arī negrib izdarības, kas vairāk piemērotas jauniešiem, tāpēc respektē viņu vēlmes!

Ja reiz pāris zina, ko negrib, varbūt var izstāstīt arī, ko grib? Vai viņi vēlas uzreiz kopā ar viesiem doties uz svinību vietu, vai arī pabūt divatā (respektīvi, četratā kopā ar vedējiem)? Tādā gadījumā jāatrod piemērota vieta, kur varētu pakavēties, atvilkt elpu un pafotografēties. Ja kopā ar viesiem uz svinību vietu, tad pietiek ar vienu pieturu pa ceļam, ar kādu mierīgu norisi - piemēram, klasika ir iestādīt koku, tikai jāatrod pienācīga vieta. Sagaidīšana viesu namā - pilnīgi var iztikt bez āboliem, siržu griešanas palagā u.tml., var uzorganizēt vienus "vārtus", piemēram, ja ir palieli bērni, tad viņi var sagaidīt vecākus ar kādu interesantu, personīgu uzdevumu (bet īsi un tā, lai visiem interesanti).

AL_kvadrātā 18.02.14. 12:51 | Kāzu datums: 06.09.2014

Man bija jauns pāris, kurš visu šo negribēja. Liku lietā izdomu un radīju vienreizējus pārbaudījumus.
Tepat scenārijos daudz ko pašpikoju un saliku kopā no daudziem uzdevumiem vienu.
Piemēram vārtos bija jātin vaļā kamoliņš, iekšā atslēdziņa, kuram atslēdziņa tiek- tas mājas turētājs. Vilka katrs lapiņas ar pienākumiem laulības dzīvē, skūpstu pozas, mīļvārdiņi utt.
Šie uzdevumi ir universāli jebkuram vecumam, jo skūpstās un sauc mīļvārdiņos arī 70 gados.

C
Crexcrex 18.02.14. 13:44 | Kāzu datums: 10.05.2014

AL_kvadrātā minētie piemēri ir ļoti jauki, bet ir tiešām 100% jāpārliecinās - vai pāris negrib tikai "tradicionālās" izdarības, vai arī negrib kaut kādas izdarības VISPĀR. Un, ja patiešām negrib, tad nevajadzētu viņiem tās, kaut arī ar labiem nodomiem, uzspiest. Varbūt viņi labprāt vēlētos kaut ko interesantu, bet divi vien, nevis visiem viesiem klātesot.

klingerite 18.02.14. 13:49

Viņi vēlas uzdevumus, kas nav grūti, ir viegli izdarāmi,bet ne tie tradicionālie..........to visu darīt protams viesu klātbūtnē,divatā atvilks elpu fotografējoties. Gribās jav arī kaut ko tādu vauuuu,lai būtu prieks un pārsteigums! Kādas oriģinālas idejas!

C
Crexcrex 18.02.14. 13:52 | Kāzu datums: 10.05.2014

Kādi viņiem hobiji, aizraušanās? Varbūt par to tēmu var kaut ko izdomāt.

klingerite 18.02.14. 13:57

:D Diemžēl šiem cilvēkiem nav hobiju:( Un darbi arī tādi ka ne šo, ne to neizdomāt! :(

Bārmene un Policists................vienīgais hobijs..........sv būt kopā pie tv..........atpūsies:)

C
Crexcrex 18.02.14. 14:01 | Kāzu datums: 10.05.2014

Kā, neizdomāt? Bārmenei uz aci jāsalej precīzi dzērienu daudzumi glāzēs un jāpiedāvā viesiem, policistam iedot alkometru (kaut vai neīstu) un likt pārbaudīt, kā pēc tam viesiem promiles uzkāpj... vai atrast "narkotikas" (piemēram, cukura maisiņu) kādā vietā... ar šādām profesijām ir kur izvērsties, būtu grūtāk, ja abi būtu biroja darbinieki :)
Tās tādas fiksās idejas, bet noteikti vari izdomāt kaut ko vēl, un piemēroti tieši viņiem.

klingerite 18.02.14. 14:06

mmm tiešām jaukas idejas...

r
rutuxs 18.02.14. 14:24 | Kāzu datums: 20.02.1993

Lai laulātie draugi labāk saprastu, kādēļ viņi nāk no darba tik pārguruši, var samainīt profesijas. Ieliet liek vīram, bet meklēt narkotikas- līgavai.

C
Crexcrex 18.02.14. 14:33 | Kāzu datums: 10.05.2014

Rutuxs, super ideja :) To var apspēlēt tā, lai būtu interesanti gan pašiem jaunlaulātajiem, gan viesiem.

klingerite 18.02.14. 15:42

Laba doma rutuxs:)

I
Ingucis85 18.02.14. 15:51 | Kāzu datums: 20.06.2014

Aprunājies vēlreiz, pasaki, ka esi gatava un gribi darboties tikai, lai viņi pasaka kādā virzienā.
Man varbūt gribētos daudz ko, bet tā, kā nācās viņus pierunāt uz vedēju godu, tad negribu arī lieki apgrūtināt, labāk pasaku, ka neko tādu nevēlos. Varbūt ar Tavu jauno pāri ir līdzīgi, negrib Tevi vienkārši apgrūtināti.

klingerite 18.02.14. 16:05

Viņi vēlās tādus mierīgos uzd,100% esmu pārliecināta ka grib viņi uzd!

M
Marta_orange 18.02.14. 17:00

Uzdrukā uz puzles viņu bildi un liec salikt. Tā tāda neiereasta bērnu dienu atmiņa un puzle paliks par piemiņu, varēs ierāmēt, ja vēlēsies.
Vai arī - var sagriezt maizes klaipu puzles veidā un tad likt salikt, nav nemaz tik viegli kā izklausās :)

klingerite 18.02.14. 18:52

paldies Marta