Kāzu plānošana
Kāzu materiāli
Skaists papīrs
Sveikas meitenes!
Gribēju pajautāt varbūt jūs zināt kur tirgo skaistus papīrus ielūgumiem? Biju daudzos veikalos un tur parastie aplikācijas papīri. man tādi neder..
Paldies :)
Mēs papīru pirkām Baltijas papīrā :) Normālas cenas, izvēle gan biju domājusi ka lielāka.
es ra par Baltijas papīru - nekas labāks nav atrasts :)
Skaidrs, paldies :)
Skaisti papīri ir arī Hobby Set uz Dzirnavu ielas un Ošiņa rakstāmlietu veikalā.
Man šķiet,ka Ošiņš sanāks varen dārgi, HobbySet lētāk,bet tur lielāka izvēle visādiem nieciņiem, papīra izvēlē un cenu ziņā jau vislabāk Baltijas papīrā uz Tērbatas ielas. Senāk bija ari viens papīru veikals uz Baznīcas ielas,bet sen nav sanācis tur iet garām, nez, vai vēl ir.
jā, Hobby Set uz Dzirnavu ielas ir super! vēl arī Jāņa Rozē un Tiimari pirku šo to.
Meitenes, kur ir kads veikals, kas lidzigs Timari, lai iegadaties papiru un visadus niecinus ielugumu izgatavosanai, jo Timari (Origo) ir slegts..
Par Osins u Baltijas papirs jau zinu :)
Jau minētais HobbySet Dzirnavu ielā 100 (ja pareizi atceros adresi), kā arī Radošo Darbu galerija (Tērbatas & Artilērijas ielas stūris) piedāvā plašu klāstu ar visu ko.
Apsīte
redz Baltijas papīra piedāvājums ir gaumes jautājums :) Tur ir ļoti lielā izvēlē papīri, jā, bet tādu kā es gribēju, es tur nedabūju, man vajadzēja bišku krāšņāku, nevis parasto krāsaino kartonu. Iekšpapīru gan esmu tur noskatījusi, tik tas viņu darba laiks ir gaužām neērts, nav bijis laiks aiziet un nopirkt.
Bet kā jau es teicu, katra vieta ir gaumes jautājums un reizēm, lai dabūtu to, ko gribās, ir arī jāiztērē pāris eiro vairāk :)