Kāzu plānošana
Par vedējiem un lieciniekiem
Kleita lieciniecei/vedējmātei
Sveikas, dāmas! :)
Mēs ar manu draudzeni, kas būs mana lieciniece jeb līgavas māsa esam nonākušas jau tādā vieglā "panikas" stāvoklī, jo nevaram atrast viņai kleitu. Kāzu krāsa būs sarkana un arī kleitu vajag sarkanu, garu, bet lai ir mežģīnes, mazliet tilla, lai ir "tāda un šitāda" :D
Īsāk sakot, lūdzu, padalieties ar veikalu adresēm, kuros ir skaistas, interesantas vakarkleitas! (interneta veikali neder, ja nav iespējas piemērīt, jo...vienkārši vajag piemērīt :D )
Jau iepriekš paldies!
Sirdiņa, varbūt iemet aci taja sieviešu Mans drēbju skapis, pati bijusi neesmu, bet esmu dzirdējusi ka smukas kleitas.
Un vienmēr var jau uzšūt kleitu ja nevar atrast.
Mselinak
Nū es ar līgavaini biju tur, bet kleitas toč neredzēju. Ar to šūšanu jau atkal problēma tajā, ka rezultātu redzēt uzreiz nevarēs. :)
Drēbju skapim ir arī dāmu versija. Turpat netālu no kungu Mans drēbju skapis, pie pašas iebrauktuves kvartālā (pie tās, kas iziet uz Brīvības ielu). Kad meklēju kleitu iešanai uz kāzām, tur tieši bija visādas tādas izejamās kleitas, princešu kleitas utt. ;)
intenesta veikals jums nederēs, jo nav tik daudz laika lai gaidītu kamēr uzšuj un atsūta un vēl ja kas jāpielabo...
es mēģinātu ķemmēt visus veikalus. čaka ielā esot daudz kleitu veikali (neesmu Rīdiniece, tpc saku atstāstījuma izteksmē).
veiksmi! :)
Es kleitu šuvu pie meitenes, atrodama FB - EFL Fasion, pie viņas iespējams arī iznomāt. Manuprāt, ļoti skaistas un gaumīgas kleitas.