FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Liecinieki

P
PavasaraLīgava 04.01.17. 09:10 | Kāzu datums: 20.05.2017

Sveika dāmas! :)

Man tāds muļķīgs jautājums. Kad dosimies uz dzimtsarakstu nodaļu pieteikties, vai ir jau jāzin, kas būs liecinieki? Vienkārši vēl līdz galam neesam izlēmuši, bet gribam jau aizbraukt un uzrakstīt to pieteikumu. Baidos ka nav "abloms" kad aizbrauksim un liks uzrakstīt jau arī liecinieku vārdus.

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Lale 04.01.17. 09:59 | Kāzu datums: 22.07.2017

Sveika!
Tev noteikti precīzi pateiks, ja pirms braukšanas uzvanīsi uz dzimtsrakstiem un pajautāsi. Bet, cik zinu, lieciniekus mierīgi var mainīt līdz pat kāzu dienai, tāpēc nevajadzētu būt problēmām, ja nevarat uzreiz norādīt kuri tie būs. Galvenais lai jūs paši esat klāt un ar pasēm. :)

P
PavasaraLīgava 04.01.17. 10:25 | Kāzu datums: 20.05.2017

Liels paldies Lale! :)

Salaulāties gribam pa kluso, bet īsti vēl neesam izdomājuši ko ņemt par lieciniekiem, jo bail, ka izpļāpāsies. :D Tāpēc arī ir tik grūti saprast visus tos brīnumus.
Ja godīgi, kāzas un to rīkošana man ir pavisam balta bilde. :D Tāpēc prieks, ka Jūs meitenes man palīdat. :)

S
Springflower 04.01.17. 15:49

Starp citu, cik ilgu laiku iepriekš jāiet uz dzimtsarakstu nodaļu rakstīt pieteikumu? Kaut ko esmu dzirdējusi, ka ne ātrāk kā mēnesi pirms kāzām, citi atkal saka, ka jau sešus mēnešus iepriekš var. Kā tad īsti ir?

P
Precos.lv 04.01.17. 17:46 | Kāzu datums: 20.08.2025

Sveikas, līgaviņas!

Uz šiem jautājumiem atbildes meklējiet jaunākajā PRECOS žurnālā, kur ir raksts „No bildinājuma līdz laulības apliecībai”. Informācija par žurnāla tirdzniecības vietām šeit.

Sirsnīgas kāzas vēlot,
Jūsu Precos.lv

P
Pele1992 04.01.17. 21:25 | Kāzu datums: 27.05.2017

Iesniegumu dzimtsarakstu nodaļā var iesniegt kad Jums ērtāk, bet svarīgi ņemt vērā, ka pati ceremonija, no iesniegumu uzrakstīšanas brīža nedrīkst būt ātrāk par vienu mēnesi un vēlāk par sešiem mēnešiem. 
Mums, rakstot iesniegumu, bija iespēja lieciniekus nenorādīt, bet ierakstīt viņus pāris dienas pirms ceremonijas, kad veiksim pilnīgi apmaksu un izrunāsim atlikušās detaļas. 

P
PavasaraLīgava 05.01.17. 13:46 | Kāzu datums: 20.05.2017

Paldies, nu jau kaut kas kļūst skaidrāks. :)

Bet kā tur ir ar to samaksu? Jāmaksā arī rakstot iesniegumu vai beigās par visu?

P
Pele1992 05.01.17. 14:14 | Kāzu datums: 27.05.2017

PavasaraLīgava

Rakstot iesniegumu, uzreiz ir jāsamaksā valsts nodeva 14.00 Eur, atlikušo summu par pašu ceremoniju, atkarībā no cenrāža, pāris dienas pirms pašas kāzu dienas :)