FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Lieciniece vairākās kāzās.

A
Antila 24.03.18. 12:07

Sveiki. 
Pirms kāda laika man bija tas gods būt draudzenes kāzās par liecinieci. Viss bija pieticīgi, zagsā bijām 4 - liecinieki un jaunais pāris, jo abi svinīgajā daļā radu klātbūtni nevēlējās. Neilgi pēc šīm kāzām mana cita draudzene, kas jāpiebilst ir tuvāka nekā iepriekš minētā, paziņoja, ka arī ir iesniegusi iesniegumu zagsā un labprāt mani ņemtu par liecinieci, jo esam pazīstamas jau 12 gadus un esmu viņas labākā draudzene un uzticības persona. Abas draudzenes man ir tuvas, un liecināt abu kāzās man ir liels gods. Protams, es piekritu, bet tagad mani mazliet māc raizes, vai varu būt lieciniece vairākiem pāriem? Vai tas nekas, ka pirms mēneša liecināju par citas laulības slēgšanu? Pameklēju informāciju internetā, nekur nekādu aizliegumu par tādu lietu nemanīju, bet drošības pēc piereģistrējos šeit, lai uzzinātu, varbūt kādam/kādai bijusi līdzīga pieredze.

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Ehz_forshaa 24.03.18. 15:15

Droši var būt lieciniece vairākiem pāriem ;) 

r
rutuxs 25.03.18. 22:39 | Kāzu datums: 20.02.1993

Vari kaut katru dienu kādam būt lieciniece. 

v
vinoga 25.03.18. 23:27 | Kāzu datums: 28.07.2018

Esi bez bēdām, esmu bijusi lieciniece kopumā 3 kāzās, no kurām divas bija ar 2 mēnešu atstarpi. Nav nekāda aizlieguma. 
Lai veicas! ;)