FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Krustvecāki!

A
Annuce 13.05.20. 15:30 | Kāzu datums: 07.08.2020

Sveikas līgaviņas! 

Gribu dzirdēt Jūsu viedokli.

Lieta sekojoša (sīkumos neiedziļināšos): Ar topošo vīru vienojāmies, ka kāzas vēlamies svinēt tikai ģimenes lokā (vecāki, vecvecāki, brāļi un māsas ar ģimenēm), bet līgavaiņa mamma mums pārmet par to, ka uz kāzām netiek lūgti krustvecāki un ka viņi mūsu lēmumu nesapratīs. Kādas ir Jūsu domas? Jūs lūgtu savus krustvecākus uz kāzām, ja būtu vienojušies par kāzām tikai ģimenes lokā?

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
v
vasarascilveks 15.05.20. 10:41 | Kāzu datums: 24.07.2020

Sveika! Man arī bija domastarpības ar līgavaiņa pamāti par viesu ielūgšānu. Manā gadījuma protams tie nebija krustvecāki, bet situācija tāda pati, ka viņi nesapratīs un būs dikti apvainojušies... Bet tās ir mūsu kāzas un pavadīsim tās ar cilvēkiem ar kuriem vēlamies būt kopā... Nav nekāda pamata apvainojumiem vai dusmām, ka neesi ielūgts...

Tāpat arī dēļ situācijas caurskatām viesu sarakstu un samazinām līdz 25 cilvēkiem... 25 cilvēku sarakstā tika izsvītroti krustvecāki, arī svētki tikai ģimenes lokā... Neuzskatu, ka rīkotos nepareizi viņus neuzaicinot... 

m
madmad 14.06.20. 13:12 | Kāzu datums: 07.08.2020

Viss jau atkarīgs no attiecībām ar krustvecākiem. Man tāda īsta kontakta nav, tāpēc pat neiedomājos savu krustmāti aicināt. Līgavainim ir labs kontakts, tāpēc viņa krustmāti ielūdzām.

Man liekas, ka uz kāzām jāaicina tikai tie cilvēki, bez kuriem to dienu pat nevarat iedomāties.