Kāzu plānošana
Par vedējiem un lieciniekiem
Vai var būt kāzas bez vedējiem?
Vai var būt kāzas bez vedējiem?
Un vai jums būs līgavas māsas? Man liekas,ka tā ir ļoti amerikāniska padarīšana..
Stāv visi rindā, smuki izskatās neko nedara.. :D
Man ir kāzas līdz 50 cilv., bet tās manas draudzenes, ko ielūdzu, es visas gribētu par līgavas māsām.
Sveika, vizbulitee!
Kāzas bez vedējiem var notikt un būt. Taču, lai tiktu reģistrēta laulība, ir vajadzīgi liecinieki. Jūsu laulība tiks reģistrēta divu liecinieku klātbūtnē, kuri kopā ar jums parakstīsies laulību reģistra ierakstā, tā apliecinot laulības reģistrēšanas faktu. Lieciniekiem kopā ar jums nav jāierodas dzimtsarakstu nodaļā, lai iesniegtu laulības pieteikuma iesniegumu. Viņiem jābūt klātesošiem vien laulības reģistrācijas brīdī. Par lieciniekiem var būt gan jūsu draugi, gan radinieki. Vienīgais noteikums, kas attiecas uz lieciniekiem, ir tas, ka viņiem jābūt pilngadīgiem.
Vairāk: No bildinājuma līdz laulības apliecībai
Lai skaists kāzu plānošanas laiks!
Jūsu PRECOS
Mums būs vedēji - liecinieki. Viņiem nekas ļoti daudz nebūs jādara, jo būs vakara vadītājs un daļa no uzdevumiem jau tiks novirzīti. Līgavas māsu nebūs.
@Vizbulite - ja Tev daudz draudzeņu, tad visām vajadzēs vienādas kleitas. Diez vai meitenes to gribēs :D
Nu tad mums ar tā sanāk. Sanāk tikai liecinieki, viens no viens no manas puses otrs no līgavaiņa. Mums arī būs vadītājs, vienkārši man likās, tik daudz,kur to vedējus piemin, varbūt man ar vajaga.haha.
Man vispār daudzas lietas kā citi dara kāzās nepatīk un mēs nedarīsim, bet kaut kā pēkšņi iestājās panika, ka varbūt tomēr vajaga. ? :D bet nu nē...
Mēs izlaidīsim līgavas māsas un līgavainus, jo mēs nevēlamies nevienu no viņiem uzsvērt... un vienalga, manuprāt, tas ir vecs. Tas būs tikai liecinieki un citi viesi.