Kāzu plānošana
Par vedējiem un lieciniekiem
Liecinieki - 2 brāļi?
Gribam lai liecinieki būtu mans un līgavaiņa brālis, bet vecāki saka, ka tā nav pieņemts:( Kur ir rakstīts, ka jābūt pretēju dzimumu pārstāvjiem?
Nu nav man altāra pie kura vedīs:)
(Divu konfesiju cilvēki ar savu pārliecību) :) Darīšu kā pašai tīk, tās tak manas kāzas:)Un cilvēki vienmēr atradīs par ko parunāt, lai jau tiek viens krietns iemesls:)
Paražu tiesības :) juristi sapratīs :)
nekur.
ai nē, Ingreta, sapratu, ka ne jau no vedējie ir atkarīga jaunlaulāto ģimenes dzīve, bet tomēr, man liekas, ka ir foršāka sajūta, ka par sievu mani atdod pāris, kurus uzkatu bez maz par paraugpāri. :)
Ka tik Tavs brālis nebija vedējos ar manu brāli :)))
Skatiisies jau nu diivaini tas gan... nu es jau gan uzticeetu vinjiem kaadus citus pienaakumus - piemeeram vest tevi pie altaara vai pasniegt gredzenus, vai nu kādu tiešām goda vietu, bet nu var jau arii taa - ir nu gan - liigavainja braalis labs cilveeks ja apvainosies kā taads bērnudārzs, nezinu, pajautā vai viņi neapvainosies ja abi kā pāris būs liecinieki, un viesi kas jūs tik labi nepazīst padomās visādas muļķības, ai nu tach domaa pati :)
9+9
Man brālis savam draugam dzimtsarakstu nod. ar vēl vienu draugu bija liecinieki, dzimtsarakstu nod. visi dīvaini skatījušies, jo domājuši, ka ar orientāciju nav viss kārtībā :), bet galvenais lai pašam pārim šie cilvēki ir nozīmīgi.. pārējam nav nozīmes..
Tu mani nesaprati,es jau arī par to lai ir pāris tikai nekur nav teikts ka tas laimīgi dzīvojošais pāris jūs ievadīs ģimenes dzīvē un jūs laimīgi dzīvosiet.Mana tante un onkuls bija Ģimene,bet jaunlaulātie tāpat šķirās.Ir jau jauki ka vedēji atceras kāzu jubilejas ,bet reti tā gadās.Nu sākumā jā bet ar gadiem tas pazūd.Bet ir arī izņēmumi.
Mums ir pietiekoši daudz precētu draugu, ar kuriem tiekamies:) Brāļi vienmēr palīdz, un tuvāka cilvēka man nav uz visas pasaules. Es gribēju savu brāli vedējos, bet mīļotais , savukārt, teica, ka viņējais apvainosies, tad kapēc ne abi? Mums būs pasākuma vadītāja, vecāku pāri, draugu un radu pāri, bet liecinieki lai ir puiš i:) Es neesmu tradīciju piekritēja, nekādas mices un tilti:)
Ingreta, tam es nevaru nepiekrist, tomēr piekrīti, ka ir ļoti forši, ja ar vīriņu vari aizbraukt pie vedējiem ciemos... Tāpēc es nespēju iedomāties, ka mums vedēji ir ne-ģimene.
Manai draudzenei kāzās abi liecinieki bija no vīra puses - savstarpēji nepazīstami cilvēki, iepazinās tikai pirmskāzu vakarā. Tā es arī negribētu.
Es gribu, lai mani vedēji ir precēts pāris pie kura mēs varam griezties, atzīmēt gadadienas utt.
Sākotnēji gribēju, lai no manas puses lieciniece ir mana labākā draudzene, topošais savukārt no savas puses labāko draugu, bet vienojāmies, ka labāk lai tas ir precēts pāris.
Ceru, ka mana doma ir skaidra! :)
Man brālis bija vedējtēvs drauga kāzās... un no otras puses arī bija vedējtēvs :) Pirmajā mirklī radās neizpratne, bet tad jau visi aprada, neierasti, bet kur gan teikts, ka tā nedrīkst??? :))
Viņiem tikai vajadzēja bvieži skaidrot, ka ar orientāciju viss ir kārtībā, ka tā ir jaunā pāra vēlme... :)
Paldies! Nu man atkal ir dūša :))
Mums rados bija viens fantastisk pāris kas novadījis daudzas kāzas.Abi laimīgi nodzīvoja līdz onkuls nomira,bet no viņu vadītajiem pāriem tikai retais dzīvo vēl kopā.Nu vai jaunie dzīvo vai nē ir tikai viņu pašu rokās.Tur vedēji jnav vainīgi.
man liecinieki un vedēji būs vieni un tie paši - mani krustvecāki (mammas māsa ar vīru). Tie bija vienīgie, kurus spēju iedomāties, kad man teica, ka vedējiem ir jābūt pārim ar labu reputāciju un stabilu laulību.
Tagad gan to daudz vairs neņem vērā, bet mana mammīte ar tēti kad precējās, tas bija ļoti būtiski, tāpēc es arī pieturējos pie šī principa. :)
Ir dzirdēts, ka arī sunīšus ārzemēs ņem par vedējiem. Sviests!
Bet brāļukiem taču var uzticēt šo skaisto un atbildīgo brīdi, kāpēc gan ne...
Lieciniekiem jābūt pilngadīgiem LR pilsoņiem, nav svarīgi kāds dzimums.
nav jābūt pretējiem dzimumiem:) baigi foršā ideja īstenībā.jābūt pilngadīgiem un pieskaitāmiem;D