FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Vedēju loma pēc kāzām

aginja 15.03.08. 22:00 | Kāzu datums: 01.05.2008

Sveikas!

man kolēģīte vasarā precējās un viņai vedēji katru mēnesi pēc kāzām sagādā kādu mazu, jauku dāvaniņu - kā atgādinājumu par kāzām

Jo vedēji taču ir nevis tikai uz to vienu dienu, bet uz visu mūžu...

tādēļ gribēju jautāt, vai jums pašām ar tā notiek? nu vai jūs savus vedamos sveicat arī pēc kāzām,

un tad varbūt jums ir kādas interesantas idejas, kā sagādāt jaunajiem skaistus mirklūs, un pārsteigumus arī kādu laiku pēc kāzām

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 15.03.08. 22:33 | Kāzu datums: 20.02.1993

Visu mūžu un katru mēnesi pa dāvaniņai? Tas jau paliek kaut kā... nu nezinu. Es saprastu, ja tā ir kāzu gadu jubileja, bet katru mēnesi? Hmmm... Es nesveicu katru mēnesi. Sveicu tikai kāzu gada jubilejās. Un ko lai dara tie, kam ir vairāki vedamie? Tā jau brankrotā var iedzīt.

aginja 16.03.08. 21:33 | Kāzu datums: 01.05.2008

...nu katru mēnesi jau laikam tikai pirmo gadu... :D
tāpat kā zīdainītim pirmos mēnešus skaita ar prieku, un tad jau tikai gadus skaita...

protams, ka gada jubilejas - bet tik un tā - vai tad vienkārši aizbraukt ciemos, var taču kādu nieciņu, kaut ko simbolisku aizvest... ne jau visas lietas maksā naudu - un patiesībā tieši tās mīļākās un foršākās maksā vismazāk :):)

manuprāt, :)

Nilly 16.03.08. 22:50

Manuprāt, vedējiem ir jābūt labiem draugiem, padomdevējiem un atbalstam jaunajai ģimenei, īpaši jau ģimenes krīzes brīžos!Ne jau dāvanas parāda to vai viņi ir labi vai slikti vedēji to parāda kopā piedzīvotais, tā vismaz man liekas, tāpēc vedēju izvēle ir īpaši svarīga!

inesegatis 17.03.08. 00:16 | Kāzu datums: 25.07.2009

Vedejiem pirmkart ir jabut loti labiem draugiem.Es domaju ,ka davaninas nebutu tas svarigakais,galvenais lai jus ar jauno pari tiktos kazu jubilejas,dzimsanas dienas.utt.-neaizmirstu viens otru pec kazam.

Nefertitti 17.03.08. 09:14 | Kāzu datums: 21.06.2008

manas draudzenes vedēji lielāku pārsteigumu sagādāja vienu mēnesi pēc kāzām - slepus noīrēja viesu māju : ) un pēc tam sveic pāri tikai kāzu jubilejās....

aginja 17.03.08. 09:28 | Kāzu datums: 01.05.2008

nu skaisti :):)

tā jau laikam arī ir :)

būt par atbalstu un padomdevējiem

r
rutuxs 17.03.08. 09:54 | Kāzu datums: 20.02.1993

Tieši tā, būt par atbalstu un padomdevējiem. Bet mums, kā vedējiem, viss lielākā dāvana, ja vedamie ir kopā.

zincha 19.03.08. 05:30 | Kāzu datums: 13.07.2007

Muus katru meenesi kaads ved izklaideeties, kaazaas bija 12 uzdevumi, katru meenesi kaadam konkreetam viesim kaut kas bija jaadara mums par prieku- liidz shim esam tikushi vesti uz zoo, uz operu, kino, protams ir dazhi kam piemirsies, bet taapat patiikami.....