FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

ka uzaicinat vedeejus?

i
ingiite 21.04.08. 23:03 | Kāzu datums: 23.08.2008

Gribas kaut kaa originaali uzaicinaat potenciaalo pari buut par muusu vedejiem,bet neinu iisti kaa?! biju domaajusi pasniegt veesstuli,kaadu apgleznotu pudeli...kaada bija juusu situaacija!paldies!

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
21.04.08. 23:29

aizbraucām ar šampi un pateicām,ka esam izvēlējušies jūs...lai apdomājas un padod ziņu...ziņu padeva un tā bija pozitīva:)

Lai veicas!

Nefertitti 21.04.08. 23:41 | Kāzu datums: 21.06.2008

21.gs. vēstules sūtīšana ir diezgan oriģināla ideja... : ) Mēs gan jautājām pa telefonu un pēc tam aizūtījām skaisti noformētu pateicību par piekrišanu.... Lai gan, ja skatās tagad, tad es laikam būtu nosūtījusi kādu bandroli, kurā ir grāmata par kāzu vadīšanu un lūgums novadīt kāzas (bet tas tādā gadījumā, ja par 99% esi pārliecināta, ka viņi varētu piekrist..)

Ideju jau daudz, bet viss atkarīgs no tā, kādi cilvēki šie potenciālie vedēji ir : )

Tiešām, lai veicas : )

E
ElisNesarkst 22.04.08. 08:54 | Kāzu datums: 19.07.2008

Paņēmām potenciālos vedējus uz pārsteigumu -
uzaicinājām uz dzimšanas dienas pārbraucienu zaļumos un
pasniedzām pateicības kartiņu par to, ka mums ir milzonīgs prieks,
ka fantastiskais X pāris ir piekritis kļūt par mūsu lieliskajiem vedējiem.

Ja viņi piekrīt augstāk rakstītajam, lai piekrītoši pamāj ar galvu un konspirējas līdz vakara noslēgumam, kad par lielo pasākumu paziņosim pārējiem viesiem.

Vedēji kartiņu izlasīja, pasmaidīja un klusu ciešot pamāja ar galvām :)

sinduciitis 22.04.08. 09:00

Mēs uztaisījām tādu ļoti skaistu kartiņu(tā mana lielā aizraušanās) kur virsū es ar draugu,paņēmām šampi un ko garšīgu un braucām pie topošiem vedējiem it kā Valentīndienu nosvinēt.Kad salējām šampi glāzēs es iedevu kartiņu sakot;skat,kādu skaistu kartiņu uztaisīju....viņi paņēma,izpriecājās,ka superskaisti un orģināli man sanācis,bet kad atvēra to vaļā....iekšā bij rakstīts...mīļie,jūs esat tie labākie un foršākie,tāpēc mēs ļooti gribam,lai esat vedēji mūsu kāzās....nu ko tur vairs teikt,pirmais bija milzīgs pārsteigums un tad jau emocijas sita augstu vilni un viņi protams,ka piekrita :)