FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Ka uzrunajat vedejus?

E
Elinchix 30.06.09. 11:59

Sveikas!
man mazliet jocigs jautajums - ka Jus uzrunajat savu toposos vedejus?
cik savlaicigi Jus to darijat?
Man ir tada situacija, ka vedeju funkcijas pildis vairaki cilveki. NEvelamies uzkraut lielo darbu diviem cilvekiem. Gribam lai ir liecinieku paris, kuri so to ari pilda no vedeju pienakumiem, bet parejos vedeju pienakumus pilda mana vistuvaka masica (gandriz ka masa) un labakas draudzenes.
Tapec tagas sezu un domaju, ka labak visus uzrunat un cik savlaicigi to vajag darit...?

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Beatriss 30.06.09. 12:14 | Kāzu datums: 13.07.2013

To iesaku darīt jo savlaicīgāk, jo labāk...
Vienk satikties un izrunāt, ka redz tā un tā, ka vēlamies, lai jūs esat liecinieki mūsu kāzās:) Var nomierināt cilvēkus sakot, ka būs citi kāzu vadītāji, ka lai neuztraucās un tad jau arī jā vārds neizpaliks:)

N
Nanda 30.06.09. 12:17 | Kāzu datums: 13.09.2008
Madeline 30.06.09. 13:00 | Kāzu datums: 14.08.2009

Mēs vedējus uzrunājām jau pagājušā gada rudenī, lai ir laiks gan apdomāšanai, gan pēc tam - rūpīgai pasākuma plānošanai... No svara ir arī finansiālā puse - tad var izmaksas izdalīt ilgākā laika posmā, nevis visu sapirkt pēdējo pāris mēnešu laikā (un šobrīd tas nav mazsvarīgi)...

ilzuks26 08.07.09. 22:56 | Kāzu datums: 29.08.2009

Jo ātrāk, jo labāk. Un pielietojot lielu suņa acu metodi.

E
Elinchix 09.07.09. 00:07

paldies meitenes. Sajas brivdienas meginasim uzrunat manu masicu, kuru gribu par sefieni iecelt un goda vedeju. :) pec tam vajadzes uzrunat lieciniekus, kad sie no celojuma atgriezisies :)

09.07.09. 07:36

es piedāvāju liecinieku lomu tūliņ kā uzzināju datumu un laiku. vedēju palīga lomu piedāvāju viesiem, tad kad devām ielūgumus uz kāzām. protams, es pajautāju vedējiem vai palīgi būs viņiem vajadzīgi.