Kāzu plānošana
Par vedējiem un lieciniekiem
Vai pēdējā brīdī var mainīt vedēju vārdus laulājoties luterāņu baznīcā?
Luugums paliidzeet...varbuut kaadai ir bijusi taada situaacija. Tuuliit tuuliit kaazas luteraanu bazniicaa un vedeeji sodien atteicas buut ar mums kopaa. Kaa notiek visas formalitaasu lietas...vai to peedeejaa briidii vispaar var izmainiit...kanceleja sodien nestraadaa, nevaru neko uzzinaat....bet cik man skiet, aplieciiba jau sagatavota ar muusu un vedeeju datiem. To tak peedeejaa briidii nevar izmainiit?Vai varbuut vedeeju dati nefiguree aplieciibaa, tikai paraksti?
Tā kā laulības apliecība ir viena gan laulājoties baznīcā, gan dzimtsarakstu nodaļā, varu teikt, ka liecinieku vārdi laulības apliecībā neparādās. Tie ir īpašā laulības reģistrā, bet to nu gan cik zinu var ļoti ātri izmainīt, jo mums pat ceremonijas vadītāja pirms kāzu ceremonijas vēl pārjautāja, vai nekas nav mainījies, vai nav jāiet pārtaisīt reģistra ieraksts, jo esot bijuši gadījumi, kad tikai ceremonijas laikā atklājas, ka iesniegtā informācija par vedējiem neatbilst tai, kas ir reāli, respektīvi, vedēji tomēr pēdējā brīdī nomainījušies. Ta ka mēģini sazināties ar kanceleju un domāju, ka problēmām nevajadzētu būt ;)
Man jau ar liekas, ka nevajadzeetu būt problēmai, bet pats fakts jau ir gana briesmiigs...A kas atgadijās?
Problēmas noteikti nebūs. Vienkārši pazvani un pasaki, ka ir mainījušies vedēju vārdi. Iedosi jaunos vārdus un miers. Mums arī mainījās..
var var mainīt esi mierīgu būs oki doki :)
biju kāzās kur 2 min pirms ceremonijas vēl kārtoja paīrus jo bij nepareizi tadi ievadīti
Hi, pēc ceremonijas, kad bija jāparakstās baznīcā tajā grāmatā, pamanīju, ka mans vārds (es - vedējmāte) ierakstīts nepareizi, ko tūlīt pat norādīju mācītājam - viņš teica - labi, ka pamanījāt, būs jānomaina!Taču parakstīt es parakstīju. Pieļauju, ka nomainīšana notika pēctam!Un laulības apliecībā vedēju/liecinieku vārdi neparādās, tas gan tiesa!