Kāzu plānošana
Par vedējiem un lieciniekiem
Vai liecinieki var būt tēvs vai divas sievietes?
mes ar draugu taisamies sarakstities neko dizu negribam bet tikai mes un vel divi lieciniekiVai tevs var but ka liecinieks vai ari divas sievietes?
Dzimumam un radniecībai nav nozīmes. Galvenais lai liecinieki ir pilngadīgi.
Mja... Paskatoties uz Tavu rakstību, jāpadomā kurā klasē mācies.. Negribu piekasīties, bet nu elementāra pareizrakstība ļautu saprast Tavu jautājumu neizmežģījot acis..
Tad varbūt nemēģini nemaz salasīt?
lauvinja25: atbildot uz jautājumu, rutuxs ir taisnība. Nav nekādas nozīmes, kas ir liecinieki.
Nē nu ok, varbūt citiem patīk tāds rakstības stils, nestrīdos :))
Es jau ar iesmēju par drukas kļūdām :)) gadās visām pa kļūdai ielaist, bet šajos 25 vārdos drusku par daudz :)) bet tas, protams, nenozīimē, ka var neatbildēt :)) Man liekas, ka rutuxs ir taisnība: a) lieciniekiem jābūt pilngadīgiem, b) tie var būt gan sievietes, gan vīrieši, gan sieviete un vīrietis, c) man liekas, ka par lieciniekiem var aicināt arī radiniekus.
Kludities ir cilvecigiKatram izdodas pielaist kludas
Man kāzās bija tēvs un māte liecinieki! Viss ir likumīgi. Pēc likuma vienīgās prasības ir atbilstošs vecums un lai ir pieskaitāms. Dzimumam nav nozīmes.
Tā jau nav nekāda kļūdīšanās, bet gan gramatikas nepārzināšana!!! :DDD
Nu baaaaaaaac......un atkal-----> KUR PAZŪD TĒMA!!!!!
Tēma nekur NAV pazudusi. Lauvinjai atbildēts uz viņas jautājumu vismaz 4 reizes.