Kāzu plānošana
Par vedējiem un lieciniekiem
Ielūgums priekš vedējiem
Man ir problēma ar tekstu ko ielūgumā rakstīt vedējiem.. Lūdzu palīdziet un padalieties :)
Rakstīju pilnīgi to pašu, ko pārējiem viesiem, izņemot teikumu, kur tiek norādīt vedēji. Tā vietā uzrakstīju: "Paldies, ka esat un būsiet kopā ar mums!"
Arī laba ideja, bet es daudz un dikti lasu par ielūgumiem un itkā saka, ka vedējiem tomēr vajadzētu nedaudz savādāku. Nesaku ka es tā darīšu, bet iespējams kāda tā ir darījusi un var padalīties ar piemēriem :)
Mūsu viesiem bija šāds teksts:
Visaugstākā laime, ko cilvēks var gūt,
Ir mīlēt otru un mīlētam būt.
Mīļiexxx un xxx!
Priecāsimies Jūs redzēt mūsu dzīves laimīgākajā brīdī, kad viens otram teiksim “Jā” vārdu. Laulību ceremonija notiks 2010. gada 13. februārī plkst. 13:00 xxx baznīcā.
Svinību turpinājums viesu namā „xxx”, plkst. 19:00.
Kopējā dzīvē mūs ievedīs mūsu vedēji xxx un xxx.
Līgava un līgavanais
P.S. Savu ierašanos lūgums apstiprināt līdz 2010. gada xxx. janvārim, rakstot mums uz e-pastu xxx vai zvanot pa tālr.: xxxx.
Vedējiem šo tekstiņu pārvērtām tā:
Visaugstākā laime, ko cilvēks var gūt,
Ir mīlēt otru un mīlētam būt.
Mīļie xxxun xxx!
Paldies, ka būsiet ar mums kopā mūsu dzīves laimīgākajā brīdī, kad viens otram teiksim “Jā” vārdu. Atgādinam, ka laulību ceremonija notiks 2010. gada 13. februārī plkst. 13:00 xxxx baznīcā.
Svinību turpinājums viesu namā „xxxx”, plkst. 19:00.
Līgava un līgavanais
uzskatu, ka ipashus vaardus vedeejiem visdriizaak jaasaka kartinjaa, ko pievieno daavanai vai mutiski. Ieluugums vedeejiem kalpo, manupraat, vairaak kaa atgaadinaajums un kaa papildus apliecinaajums, ka vinji ar tur ir gaidiiti :)
Paldies: )
Šis dzejas rindiņas ir no manas mīļākās filmas... "Mulenrūža" dievinu