FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Ielūgumi un liecinieki

b
bohemia 09.04.10. 19:32

Mums nebūs standarta vedēji, tikai liecinieki, kas aizgādās mūs līdz viesu nama durvīm. Tāpēc jautājums sekojoš - vai ielūgumā jāraksta, kas būs mūsu liecinieki?

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
b
bohemia 11.04.10. 22:56

Jā, es jau arī laikam esmu par to, lai nerakstitu. Bet ar dārgo mums viedokļi atšķiras. Tāpat, kā arī te atšķiras. Nu neko - gudrākajam jāpiekāpjas :))

J
Jena 11.04.10. 21:21 | Kāzu datums: 17.07.2010

Mums arī būs liecinieki un vakara vadītāja. Ielūgumos viņu vārdus neminēšu, jo neredzu iemeslu kāpēc, lai tas būtu jādara.
Vedējiem ir īpašs uzdevums un gods - viņi organizē pasākumu un tiešām IEVED jauno pāri ģimenes dzīvē. Kā ar lieciniekiem?? Mūsu kāzās viņi būs kā minimāls atbalsts vakara vadītājai, bet lielu lomu un atbildību no viņiem neprasam. Šī iemesla dēļ mūsu liecinieki neko īpaši neatšķirsies un neizcelsies uz visu viesu fona. Ja Tev būs savādāk, tad varbūt ir iemesls pieminēt viņu vārdus ielūgumos..
:)
Ja Tev tas ir svarīgi, rakstīt var un drīkst absolūti jebko! :)))

bubītis 11.04.10. 10:26 | Kāzu datums: 15.05.2010

Es laikam nerakstītu.. Kaut kā tas vārds nepatīk, asocējas vairāk ar tiesas prāvām un notikumu aculieciniekiem :D Turklāt jūsu lielā notikuma liecinieki ir VISI kāzu viesi, šiem diviem atšķirība vien tajā, ka uzliek parakstus. Būt par VEDĒJIEM - lūk tas jau tiešām ir gods. (bet tā jau cita tēma) Tās protams tikai manas domas, rakstat kā vēlaties :)

T
Trīnīte 11.04.10. 10:02 | Kāzu datums: 10.07.2010

Vari rakstīt un vari arī nerakstīt - brīva izvēle. Manā gadījumā ir rakstīts Mūsu kāzu liecinieki .....

r
rutuxs 10.04.10. 21:32 | Kāzu datums: 20.02.1993

Kas būs jūsu liecinieki ielūgumā nav obligāti jāraksta. Tas ir tikai pēc jūsu izvēles. Vieni raksti, otri nē. Es tavā gadījumā nerakstītu.

Lindsy 10.04.10. 18:18 | Kāzu datums: 31.07.2010

Mums arī būs liecinieki un organizātors,bet ielūgumā rakstījām viņus,taisījām paši ielūgumus...

Noelle 10.04.10. 16:42 | Kāzu datums: 19.07.2014

Mums arī bija liecinieki, bet mēs rakstījām. Turklāt tā arī rakstījām"Mūsu liecinieki .... un .... "

n
naomia 10.04.10. 12:09

Sakiet lūdzu kur jūs pasutijat vai taisījāt kāzu ielūgumus? Nekādi nevaru izlemt kur var uztaisit kāzu ielūgumus..Paldies jau iepriekš.

Madeline 10.04.10. 11:00 | Kāzu datums: 14.08.2009

Es rakstītu.