FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Tā jāmāk organizēt kāzas

dilevka 11.06.10. 13:59 | Kāzu datums: 06.06.2009

nesen draudzene stāstīja interesantu veidu kā organizēt kāzas. Viņas draudzene precas, protams, kā jau tagad moderni- vēlas "netradicionālas" kāzas. Ideja tāda, ka nebūs vedēju, bet bariņam tuvāko draudzeņu ir uzgrūsts tās noorganizēt :) pateikti pieturpunkti, kur gribētu pabūt utt. nabaga meitenēm jādomā maršruts, aktivitātes, pasākumi ,atrakcijas viesu namā, jātaisa kāzu avīze, ielūgumi utt :) man draudzene kā jau ārkārtīgi mīļš un sirsnīgs cilvēcīņš tikai priecājas palīdzēt, bet , manuprāt, tā situācija ir vnk absurda! savā veidā protams notiek darba dalīšana, bet nu jau sačakarētas kāzas ir nevis tikai 2 cilvēcinjiem (vedējiem), bet vismaz 10 :)

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
dilevka 11.06.10. 14:03 | Kāzu datums: 06.06.2009

tikko draudzene atrakstīja, ka klīstot baumas, ka iespējams viesu namā būs kāzu vadītājs :) ta jau var atviegloti uzelpot, citādi bail domāt par kādu bardaku tas pasākums pārvērstos.. :)

k
krabitis 11.06.10. 14:53 | Kāzu datums: 24.07.2010

Nu jā! Šitais ir traki uzgrūst visu draudzenēm!

Mums, piemēram, vēdēji ieteica sarunāt "čaklās rociņas", kas, piemēram, paņems puķes vecākiem no floristes, rotās baznīcu utt. Tie cilvēki, ar ko mēs sarunājām ir vienreizēji un ar prieku un entuziasmu piekrita mums izpalīdzēt, lai gan varēja arī atteikties (nebija jau tā, ka spiesta lieta). :)

evitarik 11.06.10. 15:37 | Kāzu datums: 10.07.2010

Viss aktariigs no pashu draudzenju attieksmes un veelmes organizeet draudzeniites kaazas - ja Tava draudzene priecaajas paliidzeet un tas vinjai sagaadaa prieku, tad kaapeec gan ne? Vienam tas shkjiet absurdi, otram tas sagaadaa gandariijumu. Un es pavisam nepiekriitu Tavam apgalvojumam, ka visiem vedeejiem kaazas ir "sachakareetas"... Bet, protams, ir iznjeemumi! Veiksmiiti visaam organizeetaajaam! :)

i
ilze_egle 11.06.10. 16:31 | Kāzu datums: 05.01.2004

Es gan domāju, ka šāds variants ir ok. Tikai lai novērstu iespējamo bardaku, viena no draudzenēm ir jāieceļ par atbildīgo visam pasākumam, t.i., visām pārējām viss jāsaskaņo ar viņu. Šādas organizēšanas galvenā piekšrocība- daudz jaunu galvu ar lieliskām idejām. Un par to, ka sačakarētas kāzas 10 cilvēkiem- diez vai. Tā atbildīgā persona var uzticēt katrai pa darbiņam un pārējām nestāstīt detaļas. Tad pārsteigums būs arī tām 9 dāmām.
Es tā rakstu, jo ir organizētas citas balles barā- neizjutu to kā apgrūtinājumu, jo katrs atbildēja tikai par savu mazo posmiņu un visā pārējā varēja justies kā viesis.

k
krabitis 11.06.10. 16:44 | Kāzu datums: 24.07.2010

Tad jau gandrīz sanāk, ka viena ir galvenā, bet pārējās ir "čaklās rociņas" ar labām idejām. Nav jau slikts variants, tik nepierasti. :)

Alicante 24.12.10. 21:14 | Kāzu datums: 11.07.2011

Pirmkārt, manuprāt, nevajadzētu to kāzu rīkošanu uztvert kā baigāko problēmu un teikt, ka kāzas būs sačakarētas tiem 10 cilvēkiem. Ja man būtu tas GODS organizēt kāzas, un kādreiz, tas, protams, arī notiks, es tikai priecātos, ka varu palīdzēt organizēt savas draudzenes vai drauga lielo dienu.
Otrkārt,es tā jāunā pāra vietā uzzinātu pašu meiteņu attieksmi pret šo ideju. Ja draudzenes teiktu, ka nevēlas to darīt, tad, es domāju, ka jaunais pāris meklētu citu variantu, jo nevienam, kā man liekas, negribētos uzbāzties ar savām kāzām kādam. Un, ja meitenes nevēlas to darīt, tad arī pašas korekti var to pateikt jaunajam pārim.
Kāpēc tu uzskati, ka šī situācija ir absurda? Man jau personīgi liekas, ka šādas draudzeņu rīkotas kāzas būs daudz personiskākas un mīļākas nekā, ja šādas kāzas organizētu kāda kāzu vadītāja...
Nu bet tas mans personīgais viedoklis.

Zhagatinja 02.01.11. 13:50 | Kāzu datums: 15.07.2011

manas kaazas arii paliidz riikot citi cilveeki , jo kaazas nebuus austrijaa , kur pashlaik uzturos , otrkaart kaazas buus Budapestaa vai taas apkaartnee , mums ir divi cilveeki , kuri meklee veel labaako norises vietu , dj, fotograafu, kur izguldiit manus viesus , no LV puses draudzenes riikos manu izpirkshanu , michoshanu un taadas lietas , katraa zinjaa mana draudzene un lieciniece, pieteicaas pati , ka ljoti grib mani nomichot ....un nu vinja pieteicaas viesu graamatu sagatavot un citaadus siikumus .... es ljoti par to priecaajos , jo man iisti nav laika tam taa teikt un tieshaam taas ir lietas ,ko veeleetos savaas kaazaas ....
taapat ungaaru viesi gatavos vinju tradiicijas :) un nu es ljoti priecaajos , ka vinja ir pieteikusies ...un tieshaam ja vinjai buutu pa gruutu vinja atteiktos :)