FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Ko jaunlaulātie sagaida no lieciniekiem?

kikucis111 28.08.10. 17:14 | Kāzu datums: 26.07.2008

Sveiki!!!!
Man gribētos uzzināt viedokli par to, ko jaunlaulātie savā kāzu dienā gaida no lieciniekiem?
Situācija ir sekojoša....Mani un vīru kāds mūsu kopīgs draugu pāris uzaicināja par lieciniekiem savās kāzās. Kāzas būšot tikai sarakstīšanās zagsā un pēc tam mazas svinības ģimenes un varbūt tuvāko draugu lokā...
Gribētos uzzināt, uz ko gatavoties?Negribas palikt pa muļķiem, jo paši esam precējušies un zinam, cik svarīgi tajā dienā bija apzināties, ka blakus ir cilvēki uz kuriem var paļauties un kuri par visu parūpējas - mūsu vedēji...

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Sikums1987 28.08.10. 17:24 | Kāzu datums: 10.09.2010

tikai nevajag neko pašiem izgudrot kaut ko uz savu galvu. Es jūsu vietā pajautātu pašiem jaunajiem vai viņi grib kaut ko īpašu, varbūt, ka viņi tieši tāpēc aicina jūs par lieciniekiem, ka neplāno nekādas tradicionālās izdarības. Mūsu vedēji ar mums daudz konsultējās par lietām ko mēs gribam, ko negribam un ko mēs gaidam no viņiem! Vēlu veiksmi!

jamaica 28.08.10. 17:34 | Kāzu datums: 10.07.2010

Tieši tā! Jāizrunājas ar jaunajiem! :)
Mūsu vedēji arī izprašņāja kārtīgi mūs par to, kādas kāzas mēs iedomājamies, vai ir kādas konkrētas vēlmes, kas patīk un, galvenais, kas nepatīk un ko negribētos kāzās.

u
ulula 28.08.10. 18:25 | Kāzu datums: 21.08.2010

Liecinieki un vedēji ir divas dažādas lietas.

Sikums1987 29.08.10. 12:39 | Kāzu datums: 10.09.2010

tur jau tā lieta! Cik saprotu pēc jautātā - vedējmāte interesējas vai to zin arī paši jaunlaulātie, ka liecinieki ir pavisam kas cits? Kā jau rakstīju - jājautā pašiem jaunajiem!

kikucis111 29.08.10. 12:56 | Kāzu datums: 26.07.2008

jaunlaulātie mūs aicinot par lieciniekiem teica, ka nekādas lielās kāzas nebūs, tikai sarakstīšanās un pēc tam nelielas svinības, lai nesatraucamies...bet man tomēr liekas, ka no mūsu puses tiks gaidīts kautkas vairāk kā tikai paraksts zagsā...
Kad prasīju, vai būs kādi tradicionālie kāzu rituāli, tad man atbildēja, ka laikam jau ne, jo viņi jau tikai sarakstīsies un viss....man tomēr liekas, ka tas nav īsti pareizi, jo kāzas ir vienreiz mūžā, un man negribas liegt savai draudzenei to prieku, kas bija manās kāzās, kaut vai daļiņu no tā gribas, lai viņa izbauda!!!
Tagad domāju, ko lai izdomā, jo laika patiešām maz...

u
ulula 29.08.10. 13:40 | Kāzu datums: 21.08.2010

Mans ietiekums- noskaidro KO TIEŠI ar vārdu liecinieki saprot paši jaunie un ko viņi no jums sagaida.

Esi uzmanīga, ja viņi tik tiešām vēlas mazas kāzas bez visām izdarībām, kaut ko izveidojot vari nošaut greizi. Labāk aprunājies ar jaunajiem un tad viss taps skaidrs. :)

kikucis111 29.08.10. 14:46 | Kāzu datums: 26.07.2008

Paldies par padomiņiem...
Tā arī būs jādara! Kaunu pie malas, un jāuzdod TIEŠI jautājumi pašiem jaunajiem!