Kāzu plānošana
Par vedējiem un lieciniekiem
Dāvanas
Vai kāds var padalīties pieredzē? Iesakiet,ko dāvināt vedējiem, kuri ir brālis un māsa? Tā nu mums reiz ir sanācis..
Da tur var izpausties jebkādi -no dāvanu kārtēm līdz pat zeltlietām :)
atkarīgs cik lielu dāvanu esat gatavi dāvināt.
ja tīri simboliski, tad labāk kādu skaistu dekoratīvu lietiņu, ja jau kaut ko lielāku, tad kāda spa centra dāvanu karte butu lielisks variants - vedēji būs labi pastrādājuši jūsu kāzās, un nu varēsrelaksēties pēs labi padarīta darbiņa:)
es pati neatbalstu naudas dāvanu karšu dāvināšanu šādās reizēs -tas šķiet bezpersoniski, sevišķi priekš vedējiem, kuri jūsu pasākumā visu sirdi ieliks:)
Starpcitu bija kaut kāda statistika, cik dāvanu kartes netiek izmantotas termiņos, un tas cipars nebija mazs. :D
Marko - es iesaku izdomāt kādas dāvanas jūs gribiet, vairāk materiālas vai tādas, kas paliek par atmiņu. No tā arī būs vieglāk izvēlēties, kaut ko piemērotu. Mēs apdāvinājām vedējus un tuvakos cilvēkus, un dāvanas mums bija dažādas, zināju, ka ir cilvēki, kas vairāk novērtēs materiālās dāvanas, savukārt citi emocionālas piemiņas. Nezinot, ko vairāk vēlies, grūti kaut ko ieteikt!
es domāju, ka vislabākā dāvana ir dāvanu karte!
Varbūt nav oriģināli, bet noderīgi- dekoratīvas vāzes. Iespējams iegādāties dažādās cenu grupās un dizainā-piemiņa atradīsies acu priekšā!