FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

vedēji/līgavas māsas un brāļi

R
Rozīte10 26.01.11. 12:42 | Kāzu datums: 30.07.2011

Sveikas,

Mums ir tāda situācija, ka mums būs vedēji(radi, precēts pāris kā paraugs mums), bet, kuri mazāk iestaistīsies aktivitāšu organizēšanā, tādēļ būs mūsu draugi, kas mūs ļoti labi pazīst, pārzin mūsu vēlmes, no katras puses 3, kā l;igavas māsas unlīgavaiņa brāļi! Viena no līgavas māsām būs arī koordinatore starp vedējiem/vecākiem un vietām un mums, lai nesanāk tā, ka beigaš visi zvana visiem un nevienam nav skaidrības!!
Sakiet vai kādai ir bijis šāds varinats, ka ir gan vieni gan, otri, kā to labāk nomenedžēt? Kā ir baznīca, kur kurš stāv? Vrabūt vēl kāda laba ideja?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Zhagatinja 26.01.11. 13:11 | Kāzu datums: 15.07.2011

man liekas super ...bet jaabuut vienam cilveekam kaa jau rakstiiji , kas visu menedzhee ....
es arii labpraat kaadam paluugtu un pat zinu kam , bet ir valodas barjera......taa nu sanaaks pashai visu menedzeet .....

j
janette 26.01.11. 13:52 | Kāzu datums: 22.08.2009

Man arī šis šķiet ļoti veiksmīgs variants, jo vedējiem bieži vien pietrūkst palīdzīgu roku - kaut vai lai mazā ceļojuma laikā izskraidītu pa priekšu jaunajiem un sagatavotu kādu pārsteigumu - svinīgi klātu galdiņu utml.
Vienīgais ieteikumus - strikti un konkrēti ar aktivitāšu organizētājiem izrunāt, ko vēlaties, un ko nevēlaties (nepaļaujoties uz to, ka ļoti labi viens otru pazīstat), jo cilvēkiem mēdz būt ļoti dažādas izpratnes par to, kas ir piemērots kāzām, un nereti veidojas situācijas, kad katrs labu jaunajiem gribēdams, ''velk deķi'' uz savu pusi, kā rezultātā starp organizētajiem rodas nesaskaņas, bet jaunais pāris ir nelaimīgs, jo viss sanācis savādāk kā cerēts.

r
rutuxs 26.01.11. 16:01 | Kāzu datums: 20.02.1993

Jo vairāk rīkotāju, jo lielāks bardaks.

z
zobenzivss 04.02.11. 12:22 | Kāzu datums: 17.09.2011

Mums ar tā būs, bet līgavas māsām un brāļiem vedēji kopā ar mums iedala pienākumus.