FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Par vedējiem un lieciniekiem

Pieredze, ja jaunajam pārim ir zīdainis

e
elyu 20.03.13. 07:02 | Kāzu datums: 13.09.2013

Sveikas! Vai kādai no sievām vai vedējmātēm ir bijusi pieredze kāzās, kad jaunajam pārim ir 3 mēnešu vecs bērniņš. Lūdzu, padalieties ar iespaidiem vai padomiem! Saprotu, ka viss atkarīgs, arī kāds bērns ir pats par sevi - mierīgs vai nemierīgs, bet ko vajadzētu ņemt vērā? Plānojam atpūtas, barošanas pauzes, jaunajiem jāizdomā, kurš auklēs mazuli.

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
S
Serenitija 24.03.13. 12:29 | Kāzu datums: 19.07.2013

Laikam jau, ka es tādā gadījumā rīkotu kāzas 1 dienas garumā, mazo ik pa laikam pabarotu, paauklētu... tad liktu ratiņos un dotu kādam pieskatīt. Tik tad jāskatās.. iespējams mazais var būt nemierīgs ja apkārt daudz cilvēki, kuri skaļi runā. Ja bērniņš ir tāds mierīgs, tad vispār labi :)

A
Aiko 24.03.13. 13:39

Viss atkarīgs, cik liela sun ilgas kāzas. Nedomāju, ka lielās kāzās jāņem zīdainis līdzi. Ja līgava (māte) baro ar krūti, tad gan daudz neērtības, it īpaši tiem, kuri vadīs kāzas (vedēji vai vadītājs), nekad neko nevarēs paredzēt. Ja jau tikai pabaro un kāds pārņem mazā ieaijāšanu un pieskatīšanu, tad varbūt nu tā.... Es noteikti neuzņemtos vedējmātes lomu šādā lietu izkārtojumā.
Lai vai cik būtu bērns mierīgs, bet ierasto režīmu tik vai tā neizdosies ievērot un līdz ar to bērns var būt arī nemierīgs. Un zīdaiņa ilgstoša atrašanās svinību telpā, ja tas nebūs mierīgs, diez vai radīs jautru noskaņu viesiem.
Es Jūsu vietā stipri pārdomātu un tomēr rastu citu variantu.

S
Serenitija 24.03.13. 14:09 | Kāzu datums: 19.07.2013

es, ja godīgi, kāzas tad atliktu līdz bērniņš būs lielāks un nebūs vairs jābaro ar krūti ;)
Mani vecāki tā darīja- kāzās mani pieskatīja omīte, nekādu raižu vecākiem (man bija aptuveni 1 gads) :)

natalijaant 24.03.13. 15:14 | Kāzu datums: 06.07.2013

Būšu no tām līgavām, kurai kāzās būs 3 gadīgs dēls un 2 mēnešus vecs zīdainis. nesaskatu nekādas problēmas, ja vecāki ir aktīvi un piedalās visādos pasākumos, tad bērni nav šķēršļi, vienkārši jāmāk pielāgoties. lai būtu ērtāka barošana ar krūti, šuvējai palūdzu pielāgot kleitas augšdaļu, lai process būtu ērtāks un nebūtu jāmokās. nomainīt pamperi mūsdienās ar nav sarežģīti, kā arī ir kulbiņas un krēsliņi, kurā zīdainis jūtas ļoti labi un var būt blakus vecākiem visu laiku.uz brīdi, kad vecāki darbojas ir arī omes, opji un citi palīgi, kas var mazo paauklēt.

Burvigaa 25.03.13. 09:33 | Kāzu datums: 13.07.2013

mums būs vedēji ar pupojamu zīdaini, un redz ka neatteicās un uzņēmās šo godu. tā kā viss ir atkarīgs no pašiem. kamēr daži tajā saskata problēmu un milzīgu apgrūtinājumu, pārējie visu uztver mierīgi, viegli un ar smaidu :)

e
elyu 25.03.13. 12:20 | Kāzu datums: 13.09.2013

Paldies par atbildēm!