Receptes
Dusmu mannā
Jaunā sieva ņem tikko radušos pirkumu un uzkuļ, līdz parādās pamatīgas dusmas. Ja vien var izspiest, garšai pievieno asaras. Vīram pasniedz, pārlietu ar ledainu sejas izteiksmi un dekorētu ar uzmestu lūpu.
Greizsirdības cepetis
Ņem svaigu kaimiņienes tenku, pamatīgi iespeķo ar aizdomām, iepriekš notīrot no prātīgiem secinājumiem. Tad pamatīgi sacep kvēlās sirdssāpēs. Pasniedz ar piedevām: asaras + histērija + skaļi draudi + piparoti vārdi.
Recepte, lai nepagurtu
Sastāvs: viens maišelis mīlestības; divi pudi pacietības; zirga vezums izturības; riekšava asprātības; divu roku devība. Visu labi samaisa.
Pirms citi mostas un pirms tu uz darbu dodies, ieņem šo rīta dziru – tā skatu darīs skaidru un tīru. -Pirms saule liec uz otru pusi un rīta deva izgājusi, ņem dziru šo pa otram lāgam. -Pirms acis atkal veras ciet un saule steidzas projām iet, ņem trešo malku dzīves saldās dziras. Tad dzīvosi veselīgi, ilgi un laimīgi!
Mīlestības pudiņš
Ņem 100 g maigu jūtu, 200 g kaislības un ātri samaisa ar apkampieniem. Pieliek klāt labi daudz skūpstu un greizsirdības pulveri. Krāsas dēļ skūpstus der uzsildīt. Visu šo maisījumu karsē uz karstas mīlestības uguns un vāra, kamēr salds un maisītājs piekusis. Tad pārlej ar mūžīgas mīlestības un uzticības solījumiem. Šis pudiņš baudāms klusā vietā divatā. Labu apetīti!
Greizsirdības cepetis
Ņem kaimiņienes svaigi pastāstītu ziņu, pamatīgi iespeķo ar aizdomām, iepriekš rūpīgi notīrot no prātīgiem secinājumiem. Cep kvēlās sirdssāpēs. Vīram pasniedz ar dažādām piedevām: asarām, histēriju, skaļiem draudiem, piparotiem vārdiem, vecumdienās - ar infarktu.
Piktuma uzpūtenis
Ņem tikko radušos piktumu un kuļ līdz pamatīgām dusmām. Ja var izspiest, garšai var pievieno 9-10 asaras. Vīram pasniedz ar ledainu sejas izteiksmi un dekorētu ar uzmestu lūpu.
Jaunā sieva ņem tikko radušos piktumu, uzkuļ mikserī līdz pamatīgām dusmām. Ja vien var izspiest, garšai pievieno 9-10 siltas asaras. Vīram pasniedz ar ledainu sejas izteiksmi, garnierē ar uzmestu lūpu.
Vēl dažas ķēķa gudrībiņas:
- Piens nepāries pāri malām, ja to vārīs katlā, kas apgāzts ar dibenu uz augšu.
- Olas vārot neplīst, ja tās pirms vārīšanas atbrīvo no čaumalām.
- Pie garšīga ēdiena var tikt, ja to nes no restorāna.