Attiecības
Dažādas tēmas
07.07.07.
Jautājums tām, kas precējās šajā datumā - kā dzīvojat? Vai esat laimīgas? Manam vīram jau pusotru gadu ir cita...
Šausmas!!! Kā cilvēks otram var ko tādu nodarīt??? Neko nepaskaidroja? Turies!!! Gan jau būs labi!
Viss,kas notiek, tas viss uz labu! :)
Un...esmu pat vairāk kā laimīga! :))
Mana pazina aprecejas 777 un teica ka pec 7 gadiem viniem bus otras kazas baznica...
Bet nu tagad .. vinai notiek kaut kadas sausmas... Vina ir stavokli.. bet ne no vira...ar viru vini razvelisj kad vina bija jau stavokli .. tas ir 2,5 gadi pec kazam... Un paslaik vina dzivo ex-vira dzivokli, jo vinai nau kur iet.. un ar bernu teti vina negrib dzivot...
Re kur LUCKY NUMBER 777!!! =/
Domat vajag, bet ne nu aiz datumam skriet! =/
Es tik domāju...vai to nevar sajust pirm laulībām...nu to, ka kaut kas nav o.k....jo vīrietis tā pat vien īsi pēc laulībām neaiziet pie citas vai prom....tad kāpēc vispābā precēteis?
Skumji.
Meitenes, turieties. Viss, kas nenogalina padara mūs stiprākus.
Mēs gājām uz lieliskiem kursiem - Laulāto kursi Vecajā Ģertūdes baznīcā - tie mūsu attiecības vēl vairāk stiprināja (ja abiem ir vēlme ir attiecības uzlabot, šie kursi ir viena no iespējām).
Piekrītu kariina! :)
Arī mēs pirms kāzām pēc mācītāja uzaicinājuma izgājām laulāto kursu... Bija interesanti, lai arī konkrēti mēs, neko jaunu neuzzinājām! Bet tāpat bija jauki kopā vēl kaut ko sadarīt... ;)
Mēs arī ejam laulību kursos, pie mācītaja no baznīcas "Dieva māja". Tie kursi tiešām, ir ĻOTI liela svētība mums....
Mēs esam laimīgi, skaitļi gan to nav ietekmējuši, bet vienu varu apgalvot-pēc kāzām ir daudz daudz labāk, mīļāk un atbrīvotāk :)777 bija mūsu laimīgai skaitlis :)
Protams, nedomāju, ka skaitļi kaut ko ietekmē, mēs šo datumu izvēlējāmies patiesībā neapzināti. Bet nu rādās, ka varbūt šogad atjaunosim savu laulību, uzvelkot atkal gredzentiņus viens otram pirkstā :)
Rādās, ka dzīvē notiek visādi ...
Cerams, ka šoreiz viss būs o.k. ;)