FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Attiecības

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Dažādas tēmas

Kāzas plāno tikai sievietes?

DaceDace 04.05.15. 20:10

Sveiki.
Šodien jūtos apbižota. Neapšaubu, ka pie vainas hormoni, jo gaidu bērniņu, bet šodien sajutos tā, itkā tās kāzas tikai man nepieciešamas, jo visu rīkoju tikai es :(
Pats uzskata,ka visur iesaistās ar to, ka akceptē vai noraida kādu manu piedāvājumu.
Nu jau esmu tā sanervozējusies, ka asaras birst kā pupas un vispār nezinu vai gribu precēties, nezinu vai maz vajadzēja tās kāzas ar visu,kas pie tā piederas, iespējams vajadzēja aiziet uz dzimtsarakstu nodaļu un sakārtot papīrus.
Itkā topošais vīrs gribēja šādas kāzas, vienkāršu papīru sakārtošanu negribēja, bet nu...saprotu,ka viņam tie svētki būs foršāks pasākums kā man, jo viņš uz visu aizies kā uz skaistu pasākumu un to "aizgaldu" nebūs redzējis.
Ir uzlikti konkrēti pienākumi viņam - viss par un ap auto (auto sarunāšana, nomazgāšana kāzu dienā, viņa ziņā ir auto pušķošana ) un līgavas pušķis, bet viņš uzskata, ka laika vēl gana. OK, nav jāskrien jau jāpiesaka rinda, bet idejai taču jābūt! Laika vairs nav daudz. Nu jau mani sāk mākt iekšējas šaubas, vai maz vajadzēja to visu uzticēt, jo nu ok - pušķi pasūtīs, bet vai uz mašīnas neuzliks kapu "štrausu" vidū - par to es nevaru galvot, jo par to vispār nav interesējies.
Cik daudz Jūsu vīrieši iesaistījās kāzu plānošanā? Un vai es par velti nervozēju?

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
eliotta 11.05.15. 15:25 | Kāzu datums: 22.08.2015

starpcitu par šo tēmu vīrieša viedoklis - palasiet šo - http://www.tvnet.lv/izklaide/jocigi/353233-briva_mute_kazas_1_dala un šo - http://www.tvnet.lv/izklaide/jocigi/354294-briva_mute_kazas_2_dala

kārtīgi izsmējos! :)

dimdimdii 12.05.15. 11:12

Neiespringti tik daudz uz to, ka esi grūtniece. So what? :) Mēģini izslēgt šo faktu, jo tas ir zemapziņā traucēklis. Grūtniecēm ir ļoti raksturīgi vēlme tikt pažēlotai- ai, cik Tev grūti, ak Tu nabaga grūtniecīte... Un tad nu drāmas maisam gals ir vaļā.
Tieši tā- grūtniecība un kāzu plānošana nav forša kombinācija, bet zini ko, tālāk dzīvē arī viss nenotiks kā bija, kad bērns vēl nebija pieteicies. Māmiņas loma un pilnas slodzes darbinieka attiecības arī nerullē, bet lielākais vairums tā dzīvo un kaut kā cenšas pilnvērtīgi, laimīgi to darīt.

Man personīgi liekas, ka visa problēma ir tanī, ka sievietes savā galvā ir izdomājušas savu perfect wedding plan, un grib, lai vīrietim arī tāda pati vīzija atnāk. Nu, neatnāks :) Reti, reti kurš vīrietis iedomāsies bērnu biezeņu burciņas ar mežģīnēm aplīmēt vai arī glāzes ar puķītēm aplīmēt... Manam vīrietim pa lielam ir vienalga. Viņš būtu ar mieru salaulāties džinsu biksēs, pirmdienas rītā un pēc tam dārzā uzcept sašliku. :) Taču es zinu, ka viņš novērtē to, ko daru es. Un es zinu, ka viņš neatteiktu viedokli vai palīdzīgu roku, ja man tas būtu nepieciešams. Šobrīd kāzas ir mans projekts. Es jūtos tik sievišīķīga, tik piepildīta ar sajūtām, ka man nemaz palīgus nevajag. Bet ja Tu jūti, ka netiec galā un darbu ir vairāk kā saprašanas, prasi palīdzību, nevis iekšēji krāj dusmas un aizvainojumus.

C
Cukurzirnis 21.05.15. 09:56

Pēc lasītā saprotu, ka mums ir citādi - ok., noskaņu, dekorācijas u.tml. vairāk domāju un plānoju es, bet praktiskās lietas gandrīz vairāk ir izdarījis līgavainis - sarunājis Dj, ēdinātājus, pat ielūgumu veidotāju un frizieri un make-up meistares kontaktus dabūjis :), sapircis alkoholu (pagaidām daļu) un glāzes (ok.es sameklēju kādas un pateicu, cik vajag, par šo pozīciju arī naudu devu) un daudz ko citu.

Bet vispār mums plānošanā nav dalīto darbu - arī es piedalos remontos un līdzinu zemi zālienam, slīpēju soliem kastes. Darbu - miljons!

e
eliotta 21.05.15. 10:36 | Kāzu datums: 22.08.2015

jūs dalat naudu kurš kam un cik ko dod?

C
Cukurzirnis 21.05.15. 14:35

nē, mēs abi pelnām un abi ieguldām, maksājam, kur nepieciešams.