FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Attiecības

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Dažādas tēmas

P

Sveikas!!! Esmu kopā ar savu vīru jau gandrīz astoņus gadus (mūsu ģimnē viss ok, esam laimīgi), bet nesen pamanīju savādu attieksmi no vīramātes puses :(. Esam divas vedeklas, pašiem gadiem vīra...

Pēdējā atbilde: lapsiiteee,
V

Sveikas! Nu nau jau tā, ka mēs to tagad daritu reizi mēnesī, ātri, tumsā un zem segas. Bet zināma asumiņa sāk pietrūkt. Abi vienmēr noguruši, ar citām lietām pārņemti. Jūs teiksiet, ka jākaisa...

Pēdējā atbilde: ieveens,

Vakar izlasīju jauno Unu. Par kāzām trešo ceturto reizi un arī par šķiršanās iemesliem. Puse no stāstiem bija par labāko draudzeņu vai ģimenes draugu nodevību. To ka precētai sievietei draudzenes...

Pēdējā atbilde: ss,

Šodien satiku vecu skolasbiedreni. Viņa arī gatavojas precēties. Izrādās, par spīti laikmetam un abu ievērojamajam vecumam, viņi savu pirmo kopējo reizi ir atlikuši uz kāzu nakti. Vai tā ir normāla...

Pēdējā atbilde: Kitana,

Sveikas, meitenes! gribēju jautāt tām, kuras ilgi gaidīja bildinājumu un vai beigās sagaidīja un - kā? vai jūsu vīrietis pats nonāca līdz šim lēmumam? mēs esam kopā jau 10 gadus, dzīvojam kopā jau...

Pēdējā atbilde: Kaķuzaķis,
S

Miilas meitenes gribeju Jums pajautat, varbut varat man ieteikt ko uzdavinat virinam uz 1 gadina Kazu jubileju ? :) Varbut varat padalities pieredze un kaut ko ieteikt? :) Paldies

Pēdējā atbilde: smaidosa,
I

Jautājums tām, kas precējās šajā datumā - kā dzīvojat? Vai esat laimīgas? Manam vīram jau pusotru gadu ir cita...

Pēdējā atbilde: Mazapelite,
b

Pirms teikt „ jā” vārdu ir sev jāatbild uz sekojošiem jautājumiem: -Vai Es viņu mīlu? -Vai Viņš mīl mani? -Un kas ir ar savstarpējo cieņu? -Vai Mēs skatāmies uz vienu pusi? Vai sakrīt dzīves...

Pēdējā atbilde: bubītis,

Kā atradināt vīrieti no TV pults spaidīšanas vakaros? kanāls pēc kanāla ik reklāmas pauzē un beigās nevienu filmu tā arī kārtīgi neesi noskatījies... Var jau būt ka man vienai patrāpījies...

Pēdējā atbilde: innne,

Nu un kā definējās tās sievietes, kas dzīvo kopā ar vīrieti, bet nav precētas? Vecmeitas, civilsievas, mīļotās sievietes..? Varbūt tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ precēties - lai...

Pēdējā atbilde: lustinātāja,
K

Vai tiešām nevienai pirms Lielā Notikuma aizdomu velniņš nav kaut uz brīdi uzsēdies uz pleca - jo īpaši tām, kurām tas "cerēšanās laiks" ir bijis drusku ilgāks par gadu, diviem? Es jau saprotu, ka...

Pēdējā atbilde: Krauklīc,