FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Grūtniecība un viss ar to saistītais

Mazuļa plānošana

Z
Zanart 17.08.09. 12:31

Nu esam jau laimīgi aprecējušies un mans vis mīļais vīra kungs neliek man mieru ar savu tik ļoti lielo vēlmi, lai mums pievienojas kāds mazs ģimenes loceklis :)
bet, kā vienmēr ir kāds, bet- es nezinu vai esmu tam gatava. Ja vēl palasa kas tik nav jāpiedzīvo grūtniecības laikā, dzemdības, pēc tam bērns un... Dieviņ tētiņ... mati ceļas stāvus.. :)
Nu kā var zināt, vai tiešām esi gatava šim nopietnajam lēmumam?

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
25.08.09. 22:45

Zini... laikam Tev taisnība. Pirmajā mirklī gan gribēju attaisnoties kāpēc man ir tāds niks.. Neesmu ne ļauna, ne atriebīga. Pat ne uz to cilvēku, kas sabojāja manu dzīvi gandrīz 10 gadus un beigās arī veselību, ...jo tomēr viņu mīlēju... Tad laikam tiešām gribēju noslēgties no visas pasaules, jo kādā iepazīšanās portālā nosaucu sevi par -Ļaundari... jo tā Viņš mani mīļi sauca, kad kārdināju un ķircināju.. Tā arī tas niks palicis, tur no patiesa ļaunuma nav ne kripatas. Tajā portālā vēlāk iepazinos ar savu topošo vīriņu, kuru tagd jau gandrīz divus gadus mīlu vairāk par visu pasaulē :)))) Laikam laiks tiešām pielikt punktu visam kas bijis un sākt jaunu dzīvi. Paldies, ka atvēri man acis :))))

e
elfa 27.08.09. 13:59 | Kāzu datums: 20.06.2009

http://www.tvnet.lv/women/life/gimene/article.php?id=5160156
Meitenes ieliku linku par to, kā pret māmiņām un jaundzimušajiem izturās Zviedrijā! Latvijai būtu ko mācīties!

inesegatis 29.08.09. 15:51 | Kāzu datums: 25.07.2009

Redz kādi mēs tomēr esam dažādi :)Mani pilnīgi neietekmē viņas niks :) Neskati vīru no cepures:)Lasot viņas 1 komentāru-galīgi pēc ļaundares neizklausās :D Tāpēc arī nepievēršu uzmanību kā viņa sevi nosaukusi:DUn mani jau neviens ar niku nekur neaizbaidīs :DAtkal kārtīgi sasmējos:D

Bet tas tā atkāpe no tēmas :)

Ļaundare-Viss būs labi un pārāk nesatraucies,jo bērniņš atnāks agrāk vai vēlāk.Viņš pats zin īsto brīdi un īstos cilvēkus!Tā kā, viss būs labi :)

M
Medusa 01.09.09. 10:13 | Kāzu datums: 15.08.2008

Redz, es domāju, ka ne velti meitene izvēlējās šādu niku - iepriekšējie pārdzīvojumi brīžiem mūs padara ciniskas un atriebīgas, "pofigistiskas"... Bet pamatbūtībā, es domāju, mēs nemaināmies, un, spriežot pēc meitenes vārdiem, bēda jau pārgājusi, sāpe izsāpēta un īstais laiks pārtapt atpakaļ no Ļaundares par Labo Feju!:)
nu jau 'dzēstajam lietotājam' - labu veiksmi un saticību jūsu ģimenītei!

bubītis 08.09.09. 14:08 | Kāzu datums: 15.05.2010

"iepriekšējie pārdzīvojumi brīžiem mūs padara ciniskas un atriebīgas, "pofigistiskas"... Bet pamatbūtībā, es domāju, mēs nemaināmies, un, spriežot pēc meitenes vārdiem, bēda jau pārgājusi, sāpe izsāpēta un īstais laiks pārtapt atpakaļ no Ļaundares par Labo Feju!:)"
Nu tā kā naglai pa galvu, īpaši pirmais teikums!!! Nezinu gan, kāda no manis Labā feja :D, bet tiešām cenšos pagātnei pielikt punktu, lai gan brīžiem liekas, ka tas viss min uz papēžiem. Bet tad es pamostos, redzu, ka mans mīļais čuč blakus, un saprotu ka viss būs labi :))
Ex. Ļaundare.

K
Kika26 05.07.12. 13:34 | Kāzu datums: 04.08.2012

Nezinu..vrb dazas nodomas,ka esmu dulla un traka,bet...es visvairak baidos figuru pazaudet ;D
Mums augusta ir kaazas, un pec tam mans milais loti velas mazuli,vins bernus dievina,un biezi piekeru vinu,ka vins skatas uz svesiem berniem,vai savu krustelinu,vinam neapzinati seja iezogas smaids :) nesen lidojam majas no Vacijas..lidosta prieksa staveja mammite ar savu meitinu kura bija dikti nikiiga,paskatos uz savejo,vins skatas uz mazo smaida un miedz vinai ar aci - lai beidz nikoties:D
Taka domaju,ka bus mums pec kaazam jakuplina savs gimenes pavards.