FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Grūtniecība un viss ar to saistītais

Bērniņa plānošana

L
Linzy 05.09.12. 14:27 | Kāzu datums: 26.05.2012

Sveikas, meitenes!
Tā kā šajā forumā esmu smēlusies daudz informācijas, padomu un atbalsta plānojot savas sapņu kāzas, tad nolēmu spert nākošo soli un dalīties intīmākās lietās. Mēs ar mīļoto plānojam mazuli, cenšamies jau 3. mēnesi, bet nu pagaidām nekā... Šomēnes gan bija parādījušies daži simptomi - nogurums, neliels nelabums, vēdergraizes un smaguma sajūta lejasdaļā, 2 dienas arī temp. sasniedza 37,3 un nemanot pazuda. Pēdējās dienas mostos ap 8 un jūtos moža un izgulējusies! Žēl būtu saukt to par sakritību, bet tests atkal negatīvs, tādēļ atliek tikai gaidīt...
Šajā diskusijā aicinu piedalīties un padalīties ar savu pieredzi, plānošanu, grūtniecību, skaitļošanu un simptomiem utt.

1 komentārs
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
pukuzirnitis 09.04.13. 17:12 | Kāzu datums: 26.07.2013

Manuprat jebkura sieviete gaida to mirkli kad pieteiksies mazulitis.:) Mes varam tikai visam novelet pacietibu.Pasiem mums neizdodas,man loti sap kad notiek intimie brizi,lejasdala,lidz ar to es pat nebrinos,ka neesu palikusi stavokli,pat ja kad rodas simptoni,esu taisijusi testus,godigi sakot pat esu atmetusi ar roku,jo mes jau meiginam nu jau bus 3 gadi:/ un otrajai pusitei ari izskatas ka nemaz sperma neparadas milejoties,bet apmierinajums,un bauda par vienu otru milestibu ir.Esu aukle stradaju ar berniem,biezi vien uznak tadi emocianalie brizi kad stradaju ar svesiem berniem,bet pasai nav:/